(P) 5 detalii la care să fii atentă pentru o ținută impecabilă

(P) 5 detalii la care să fii atentă pentru o ținută impecabilă
Data publicarii: 19 Martie 2020

Atunci când ieși din casă, trebuie să ai o ținută impecabilă, cu care să te simți confortabil și care să atragă toate privirile. 

Acest lucru nu implică doar calitatea hainelor pe care le porți, ci și felul în care arată. Vrei să afli care sunt elementele care joacă un rol major în aspectul unei ținute? Ține cont de trucurile din rândurile de mai jos!

Poartă haine pe măsura ta

Chiar dacă ți se pare un lucru banal, pentru a alcătui o ținută perfectă, trebuie să porți haine care să-ți vină. Desigur, nu discutăm despre articolele vestimentare oversized, menite să se așeze mai larg. Atât pantalonii, cât și cămășile, sacourile, tricourile și fustele trebuie să-ți vină impecabil, de aceea este important să alegi măsura potrivită. Ghidează-te după elemente esențiale și alege obiectele vestimentare care să-ți complimenteze forma corpului și să-ți pună în evidență atuurile fizice. Dacă vrei să-ți camuflezi defectele, nu purta haine cu două numere mai mici și nici haine mai mari, în care nu te vei simți confortabil.

Nu îmbrăca haine șifonate

O ținută decentă nu trebuie să includă niciodată obiecte vestimentare șifonate, murdare sau cu defecte. Astfel, oricât de bine ar arăta ținuta și indiferent de prețul hainelor, dacă acestea sunt șifonate, aspectul tău va fi compromis pe loc. Trebuie să-ți faci o obișnuință din a călca articolele vestimentare, mai ales dacă vorbim despre hainele pentru job sau despre hainele de seară, potrivite pentru evenimentele formale. Bucură-te de un outfit îngrijit, astfel încât apariția ta să fie un memorabilă.

Alege cu grijă accesoriile

Chiar dacă există haine care nu au nevoie de nicio accesorizare, majoritatea outfiturilor pot fi îmbunătățite cu ajutorul unei poșete, a bijuteriilor sau a unei eșarfe.  Drept urmare, dacă vrei să îmbogățești o ținută, poți adăuga accesorii sau bijuterii potrivite pentru ținuta pe care o porți, care să te ajute să pui în valoare piesele. Alege un outlet B&B, de unde poți alege bijuterii și ceasuri de marcă, la oferte speciale! Indiferent dacă porți o ținută simplă, formată dintr-o pereche de jeanși și un tricou, nu ezita să adaugi un colier, o pereche de ochelari de soare sau o curea elegantă.

Nu evita hainele extravagante

De cele mai multe ori, refuzi să porți anumite piese vestimentare nu pentru că n-ar fi la modă, ci pentru că ți se par extravagante sau simți că nu te reprezintă. Pentru o ținută impecabilă, trebuie să ai curaj să ieși din zona de confort și să alegi și articole aflate în contrast. După cum știi, moda implică și încălcarea regulilor, de aceea poți fi creativă cu hainele pe care le porți, ținând cont de modul în care le combini. Fie că vorbim despre o rochie cu mult volum sau o pereche de jeanși cu aplicații, nu trebuie să respingi un outfit care să le conțină, deoarece te poate scoate din anonimat.

Îndrăznește să porți tocuri!

Orice ținută banală poate fi pusă în evidență de o pereche de pantofi cu toc! Pantofii sau sandalele cu toc îți vor adăuga câțiva centimetri în plus și te vor ajuta să creezi o ținută casual-chic, fără prea mari eforturi. Asociază jeanșii tip boyfriend cu un tricou alb și pantofii cu toc preferați și ești gata de plecare!

Aceste detalii te pot ajuta să obții o ținută impecabilă și să te simți bine în hainele pe care le porți, indiferent de moment!

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Acasa la romani
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies