(P) 10 lucruri mărunte care-ți aduc fericirea

Fericirea vine, de multe ori, din lucrurile mărunte, pe care le trăim zi de zi, și pe care de multe ori, nici măcar nu le apreciem la adevărata lor valoare. În goana după succes, ignorăm, adesea, micile plăceri ale vieții, care ne fac să zâmbim și să ne simțim mai bine. Așa că ne-am gândit să îți amintim o parte dintre aceste lucruri mărunte, care îți oferă un sentiment plăcut!

(P) 10 lucruri mărunte care-ți aduc fericirea

Cântatul la duș 

Cântatul la duș este o activitate relaxantă, care te ajută să te exprimi în voie și te face să te simți mai bine, după o zi lungă și stresantă. Sub duș, poți fredona ce vrei și te poți bucura de moment, ca și când ai fi pe cea mai mare scenă.  

Banii găsiți în buzunarele hainelor

Atunci când te aștepți mai puțin, găsești în buzunarele hainelor mai vechi, diferite sume de bani, bijuterii sau obiecte demult pierdute. Astfel de momente simple îți aduc zâmbetul pe buze și te fac mai fericit.

Ultima felie de prăjitură

Dacă ai întârziat, vreodată, la un eveniment sau la o aniversare și ai prins ultima felie de tort, atunci ești, cu siguranță, o persoană norocoasă. La fel sunt și acele ocazii în care mergi la cumpărături și prinzi ultimele chifle calde, sau acele momente în care găsești o singură cămașă și este fix mărimea ta.

Mirosul de haine curate

Atunci când te îmbraci cu un tricou proaspăt spălat și călcat, te simți mult mai bine și ești pregătit pentru o nouă zi, plină de provocări. De obicei, mirosul hainelor curate îți oferă un anumit confort și un sentiment plăcut.

Un pahar de apă rece

După o oră de alergat în parc, un pahar cu apă rece este tot ce îți poți dori. În plus, este foarte important să te hidratezi corespunzător în fiecare zi, așa că îți recomandăm un dozator de apă, pentru a avea la dispoziție, mereu, câte un pahar răcoritor cu lihidul vieții. Iar acum, beneficiezi rapid și ușor de service pentru dozatoarele de apă și de cafea marca LaFântâna, așa că le poți folosi fără probleme.

Sunetul ploii

Printre lucrurile mărunte care te pot face să zâmbești sunt și sunetele naturii. Valurile mării sau sunetul ploii te pot ajuta să te relaxezi mult mai ușor. Sunetul picăturilor poate fi, chiar, o adevărată terapie, mai ales în momentele în care vrei să te concentrezi mai bine sau când vrei să scapi de stres. 

Plimbările la apus

Plimbările la apus, pe malul mării, sunt, cu siguranță, printre cele mai frumoase momente din viața ta. Astfel de activități îți oferă nu doar relaxare ci și posibilitatea de a admira frumusețea naturii. Fără a fi costisitoare, aceste plimbări sunt de apreciat, mai ales în perioadele în care ai nevoie de liniște.

O baie fierbinte

După o zi lungă la serviciu, o baie fierbinte cu multă spumă este fix ceea ce ai nevoie. Și, pentru a savura, din plin, un astfel de moment, îți poți pregăti și câteva lumânări parfumate, dar și un playlist relaxant.

Complimentele

Complimentele sincere îți pot schimba, instantaneu, starea de spirit și te pot face să capeți mai multă încredere în tine. Aprecierile venite din partea celor dragi sunt mereu binevenite, iar atunci când o persoană primește un compliment sincer, în legătură cu unele dintre calitățile sale, va aprecia atenția acordată.

Melodia preferată la radio

Când îți auzi melodia preferată la radio, te simți, imediat, mult mai bine, capeți poftă de viață și te bucuri de fiecare vers. Deși e o simplă coincidență, un astfel de moment atât de simplu, te poate face mai fericit.

Toate aceste lucruri mărunte îți pot aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi, așa că este important să le apreciezi și să te bucuri de fiecare clipă.

Program PRO 2

 • Vineri
 • 07:00 Tanar si nelinistit
  45 min
  07:45 Iubire ca in filme
  90 min
  09:15 Camera 309
  60 min
  10:15 Regina noptii
  105 min
  12:00 Putin sunt si al tau
  135 min
  14:15 Inima nu cere voie
  60 min
  15:15 Camera 309
  60 min
  16:15 Tanar si nelinistit
  45 min
  17:00 Dincolo de noi
  60 min
  18:00 Inima nu cere voie
  60 min
  19:00 Putin sunt si al tau
  120 min
  21:00 Camera 309
  60 min
  22:00 Regina noptii
  60 min
  23:00 Iubire ca in filme
  60 min
  00:00 Putin sunt si al tau
  120 min
  02:00 Iubire ca in filme
  60 min
  03:00 Dincolo de noi
  45 min
  03:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  04:15 Regina noptii
  45 min
  05:00 Inima nu cere voie
  45 min
  05:45 Dincolo de noi
  60 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  60 min