(P) 10 idei inedite de cadouri de Secret Santa pentru colegi

(P) 10 idei inedite de cadouri de Secret Santa pentru colegi
Data publicarii: 13 Noiembrie 2019

Perioada sarbatorilor de iarna, mai ales a Craciunului, este una mult asteptata de fiecare, mai ales pentru bucuria de a fi alaturi de cei dragi si pentru prilejul de a le darui cadouri. In ultimele doua decenii, a aparut si la noi Secret Santa, un joc dedicat in special colegilor de la serviciu.

Fiecare extrage un bilet cu numele unui coleg, caruia trebuie sa-i ofere un dar de Craciun. Ideea de baza a acestui joc este ca nimeni nu stie de la cine a primit cadoul. Daca ai o oarecare greutate in alege un dar pentru colegul tau / colega ta, poti sa te inspiri din exemplele pe care ti le vom prezenta in acest articol.   

In functie de bugetul stabilit mai inainte intre voi sau de disponibilitatea ta financiara, precum si de personalitatea si pasiunile persoanei careia tu esti Secret Santa, ai la indemna o varietate de idei. De aceea, un cadou interesant pentru Secret Santa ar fi:

Ceas de alarma care se deplaseaza

Acest timp de cadou este pretabil pentru tipul de coleg care intarzie aproape mereu la serviciu. Frumusetea si amuzamentul acestui dar consta in faptul ca, in momentul in care suna alarma, ceasul are roti care deplaseaza ceasul si, nefiind static precum se intampla de obicei la telefon sau la ceasul electronic, trebuie sa te ridici din pat pentru a opri alarma. Desi poate parea enervant, el este foarte folositor pentru persoanele care s-au obisnuit sa amane trezirea de dimineata!

Lampa pentru citit 

Cartea, de cele mai multe ori, este unul dintre daruri cele mai comune. Insa, nu totdeauna o carte pe care doresti sa o faci cadou poate fi o alegere potrivita. De aceea, poti lasa deoparte alegerea de carte, cumparand mai degraba o lampa cu LED pentru citit. Aceasta poate fi folosita ori de cate ori doreste si poate fi usor de transportat in diferite calatorii, datorita dimensiunilor reduse

Puzzle cu multe piese

Oferta de puzzle-uri este una foarte variata, la fel si numarul pieselor. Pentru persoana care este pasionata de puzzle-uri, Secret Santa este un prilej foarte bun sa ii faci cadou un puzzle clasic cu minim 1000 de piese, din hartie de calitate.

Mini aspiratorul pentru birou

Acest tip de cadou este dedicat persoanei care este mai putin organizata la locul de munca, fie ca mananca la birou, fie ca nu intretine curatenia. Pe nume Henry, mini aspiratorul pentru birou, are atat un aspect amuzant, cat si unul practic, deoarece poate aspira la propriu firimiturile, scamele, praful de pe birou sau dintre tastele laptopului - totul cu ajutorul a doar doua baterii AA.

Brelocul „Unde-mi sunt cheile?”

Acest breloc este un gadget cu design elegant care poate fi asemenea unui „GPS” al cheilor tale, atunci cand nu mai stii unde le-ai pus, iar singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa fluieri. Instantaneu, gadgetul va emite semnale sonore pentru a-l putea localiza. Totodata, este prevazut si cu un LED la unul dintre capete.

Manusile cu touchscreen

In timpul sezonului rece, sa ai mainile calde este o senzatie foarte placuta. De aceea, manusile cu touchscreen, pe langa faptul ca sunt calduroase, sunt si foarte utile, mai ales cand esti nevoit sa folosesti un dispozitiv electronic. Manusile cu touchscreen au si ele o varietate, in functie de stratul de material, precum si de varfurile degetelor care au un material care transmite impulsul electric de la deget la ecranul dispozitivului electronic.

Harta razuibila

Este cadoul pentru colega ta sau colegul tau care pleaca des in calatorii, iar cu acest tip de harta, poate razui locurile prin care a fost. Harta este dintr-un carton rezistent, lucios, avand o pelicula aurie razuibila.

Cana – cu sistem de auto-mestecare a continutului

Canile pentru ceai sau pentru cafea, cu diferite mesaje sau alte lucruri personalizate, sunt unele dintre cele mai folosite obiecte pentru cadouri, fiind utile acasa sau la birou. Insa, un cadou potrivit pentru o persoana lenesa este cana cu sistem de auto-mestecare a continutului, avand imprimat un lenes  si mesajul: Too lazy to stirr (Prea lenes sa amestec). Cana are o capacitate de 375 ml si este prevazut cu capac pentru a preveni revarsarea continutului lichid. Necesita doua baterii de tip AA.

Set de ping-pong pentru birou

Acesta contine o plasa, 2 palete si o minge si poate fi un dar binevenit persoanei care uita sa se mai ridice de pe scaun, miscarea si pauza interactiva fiind benefice pentru relaxarea mintii si cresterea randamentului de concentrare asupra muncii.   

Joc de societate

Unul dintre cele mai interesante jocuri de societate este Dixit, un joc enigmatic si vesel pe care-l poti face cadou mai ales persoanei care are o familie sau care are multi prieteni.

Vremea zilelor pline de febra cumparaturilor si a altor sarcini de rezolvat inainte de sarbatorile Craciunului se apropie pasi repezi. De aceea, pentru a castiga timp si a avea mai multa liniste e mai bine sa organizezi din timp Secret Santa si sa alegi un cadou inedit si util, care sa ii aduca aminte de tine si in restul anului. 

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    120 min
    14:45 Pamantul, Soarele si tu
    135 min
    17:00 Imbratisarea ta
    105 min
    18:45 Inima nu minte
    135 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    150 min
    04:15 Acasa la romani
    60 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Aproape de iubire
    166 min
Modifică setările cookies