Joaca-te cu mintea lui! Cum sa-l faci sa aiba ochi numai pentru tine

Daca gandesti ca majoritatea femeilor, iti doresti ca cel pe care il iubesti sa uite ca pe aceasta planeta mai exista si alte persoane de sex feminin. Numai ca pe cat de mult vrem noi sa-i prindem in mrejele noastre, pe atat se bucura ei de a flirta si a admira tot timpul pe altcineva. Noi iti dam totusi cateva sfaturi ca sa ii provoci... dependenta!

Joaca-te cu mintea lui! Cum sa-l faci sa aiba ochi numai pentru tine

1. Independenta ta. Esti tot timpul dispobinila pentru el? Ai renuntat sa te mai vezi cu prietenii si sa faci tot ce te pasioneaza ca sa stai numai cu el? Inseamna ca ai dat curs impulsurilor de la inceputul relatiei. Hormonii iti incetoseaza putin gandirea cand esti indragostita si nu mai reusesti sa te concentrezi la nimic altceva decat relatia ta.

Numai ca, oricat de greu ar fi, e mai intelept sa te abtii de la aceste porniri pentru ca altfel el isi va pierde interesul. Provoaca-l: fa-l sa se chinuiasca sa dea de tine si continua sa vorbesti cu prietenii tai, sa mergi la sala si tot ce facea parte din viata ta inainte sa il cunosti pe el. Il va innebuni faptul ca nu esti 100% a lui!

 2. Spatiul - ultima frontiera. Vrei sa il sufoci cu telefoane si saruturi? Mai bine te desparti de el, nu mai pierde vremea. Pentru ca la asta va duce comportamentul tau oricum, mai deveme sau mai tarziu. Daca te place, probabil ca si el sta cu ochii pe telefon in asteptarea unui mesaj de la tine.

Numai ca asta nu inseamna ca e benefic pentru relatia voastra sa-l intrebi de 10 ori pe zi ce face si unde se afla. Lasa-l sa respire. Nu-l suna o zi intreaga si vei vedea ce efect are asupra lui aceasta tactica!

 3. Fa-l sa se simta important. Daca atunci cand nu esti cu el, incerci sa fac activitatile tale obisnuite si nici nu-l stresezi cu telefoane, fii numai cu ochii pe el cand va intalniti. Inchide-ti telefonul sau da-l pe silent si priveste-l in ochi. Pune-i intrebari si asculta-l.

Spune-i ce-ti place la el, nimic nu se subintelege. “Ma simt foarte in siguranta cand conduci!” sau “N-am mai intalnit pe nimeni atat de ambitios” sunt complimente care ii vor gadila orgoliul si va incerca sa te impresioneze in continuare.

 4. Pastreaza misterul. Femeile au tendinta sa impartaseasca prea mult, prea devreme. Mai degraba de teama sa nu apuce sa se ataseze de cineva care nu le cunoaste destul de bine, ele vor sa spuna de la inceput totul despre trecutul lor, ca sa vada cine rezista acestui test. Tactica nu face decat sa sperie barbati interesati de ele, asa ca nu iti recomandam sa spui povestea vietii tale de la prima intalnire.

Daca vrei ca el sa aiba ochi numai pentru tine, raspunde intrebarilor lui cu mici glume si fa-l cat mai curios. Daca vrea sa stie totul despre tine va trebui sa aiba rabdare.

Program PRO 2

 • Vineri
 • 06:45 Dragoste de contrabanda
  60 min
  07:45 Numai iubirea
  90 min
  09:15 Fiicele doamnei Fazilet
  60 min
  10:15 Pretul dragostei
  105 min
  12:00 Suflete pierdute
  135 min
  14:15 Legea iubirii - S2
  45 min
  15:00 O singura privire
  60 min
  16:00 Dragoste de contrabanda
  60 min
  17:00 Inimi si lacrimi
  60 min
  18:00 Legea iubirii - S2
  60 min
  19:00 Suflete pierdute
  120 min
  21:00 Fiicele doamnei Fazilet
  60 min
  22:00 Pretul dragostei
  60 min
  23:00 Numai iubirea
  75 min
  00:15 Suflete pierdute
  105 min
  02:00 Dragoste de contrabanda
  60 min
  03:00 Ce se intampla, doctore?
  45 min
  03:45 Pretul dragostei
  45 min
  04:30 Legea iubirii - S2
  60 min
  05:30 Inimi si lacrimi
  60 min
  06:30 Dragoste de contrabanda
  60 min