Cunoaște personajele din serialul Inima nu cere voie. Marea premieră, 14 octombrie, la PRO 2

PRO 2 aduce în casele dumneavoastră o pasionantă poveste de dragoste a două cupluri, victimele unor destine mult prea grele. Raquel nu și-a imaginat niciodată că un singur apel de urgență o va ajuta să descopere faptul că Damian, soțul acesteia, a intrat în comă în urma unui accident de mașină.

Cunoaște personajele din serialul Inima nu cere voie. Marea premieră, 14 octombrie, la PRO 2

Un serial plin de pasiune, intrigi și personaje care traiesc aventuri ce le vor schimba cursul vieții. Personajele noastre vor trece prin dezamăgiri și trăiri care le vor pune relațiile la încercare.

Raquel 

Raquel este o femeie puternică, liberă și independentă, ce formează o familie perfectă împreună cu soțul său Damian. Are un suflet bun, este extrem de prietenoasă și drăgăstoasă, atât cu soțul său cât și cu copiii pe care ii are împreună cu el. Destinul lui Raquel se schimbă în clipa în care îl cunoaște pe Santiago Alvarado și pe familia sa, oameni modești, muncitori. Este extrem de solidară cu ei, iar pe Santiago îl apreciază foarte mult, fapt pentru care îl roagă pe Damian să-l angajeze pentru a o ajuta la renovarea casei pe care o are lângă o fabrica de paste. 

Raquel o presează pe Carolina, iubita lui Santiago, să investească o afacere  cu servicii bancare, care să-i aducă venituri familiei Alvarado, pe care îi consideră că și familia sa.

Carolina apare în viețile soților pe neașteptate și promite să se răzbune pe familia lui Raquel pentru ceea ce a pățit sora sa, care în prezent este internată în secret într-o clinică de dezitoxicare în urma consumului excesiv de droguri.

Trădarea pe care o va suferi Raquel atunci când află că soțul sau Damian și Carolina decid să fugă împreună într-o "lume perfectă", îi crează o depresie puternică pe care doar iubirea pentru copiii săi o mai ține în viață. Oare îi va alina durerea Santiago?

Damian

Damian este fiul și unicul moștenitor al fabricii de paste, care datorită viziunii și efortului pe care l-a depus, a ajuns să își extindă afacerea atât în țară cât și înafara ei. 

Rolul de părinte l-a luat prin surprindere la venirea pe lume a celor doi copii, Mia și Federico. Din acel moment, Damian se simte un om împlinit în cadrul familiei pe care o are și simte că Raquel este femeia visurilor sale. Cu trecerea timpului, începe să între într-o rutină și se plictisește rapid de viața de familist pe care o are. Nu s-a gândit nicidoată să o părăsească pe Raquel, însă începe în secret o aventură plină de adrenalină împreună cu Carolina.

Carolina este iubita lui Santiago, pe care o întâlește întâmplător atunci când decide să-l angajeze pe Santiago pentru renovarea casei de lângă fabrica de paste. Damian rămâne uimit de frumusețea și tinerețea Carolinei, iar aventura care se consumă între ei îl face să își piardă mințile și să se gândească serios dacă merită să divorțeze. În ciuda familiei perfecte pe care o are, își calcă pe principii și o trădează pe Raquel, care află în ziua accidentului că de fapt, soțul sau avea o relație în paralel cu Carolina. 

Carolina

Carolina Alvarado joacă roulul unei gospodine devotate, care a devenit mamă și soție mai devreme decât s-ar fi așteptat. Aceasta a renunțat la pasiunea ei pentru gastronomie, pentru a se dedica pe deplin familiei, dar și datorită iubirii pe care i-o poartă lui Santiago, care a ajutat-o să depășească momentele triste și obscure din trecut. Deși pare să traiască o poveste de dragoste minunată cu Santiago, în viața Carolinei apare un nou personaj. Aceasta se îndrăgostește de Damian, alături de care începe o aventură care îi va periclita căsnicia. Cu toate acestea, Carolina este gata să facă orice pentru el,chiar dacă asta ar putea fi o alegre fatală. 

Santiago 

Santiago este un om harnic și responsabil. Căsnicia pe care o are cu Carolina, se pare ca nu-i aduce acestuia o viață fericită, ba chiar, mai mult întâmpină dificultăți atunci când vine vorba să-și exprime sentimentele.El o privează pe Carolina să lucreze și îi impune să stea acasă, pentru a avea grijă de copii.Lumea lui se întoarce cu susul în jos atunci când o întalnește pe noua lui colaboratoare, Raquel. Întânlirea cu Raquel este cel mai bun lucru care i se putea întampla. Atunci când află de infidelitatea soției sale, Santiago se cufundă în brațele acesteia, unde descoperă dragostea sinceră și loială.

Program PRO 2

 • Sâmbătă
 • 06:45 Tanar si nelinistit
  60 min
  07:45 Iubire ca in filme
  90 min
  09:15 Camera 309
  60 min
  10:15 Regina noptii
  105 min
  12:00 Fetele din Tierra Blanca
  135 min
  14:15 Inima nu cere voie
  45 min
  15:00 Camera 309
  60 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Dincolo de noi
  60 min
  18:00 Inima nu cere voie
  60 min
  19:00 Putin sunt si al tau
  120 min
  21:00 Camera 309
  60 min
  22:00 Regina noptii
  60 min
  23:00 Iubire ca in filme
  75 min
  00:15 Putin sunt si al tau
  120 min
  02:15 Iubire ca in filme
  75 min
  03:30 Dincolo de noi
  45 min
  04:15 Regina noptii
  45 min
  05:00 Inima nu cere voie
  45 min
  05:45 Dincolo de noi
  60 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  45 min