Cher e disperată! A cerut tutela pentru fiul ei de… 47 de ani

Cher e disperată! A cerut tutela pentru fiul ei de hellip; 47 de ani
Citeste mai mult despre: Cher, Chaz Bono, droguri, Elijah Blue Allman, tutela
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 30 Decembrie 2023

Ca o ultimă soluție de salvare, artista a cerut unei instanțe să devină tutorele fiului său, Elijah Blue Allman,a

La cei 77 de ani ai săi, ai spune că artista se bucură de-o pensionare liniștită. Da, e-adevărat că încă mai iese prin oraș cu tinerei, dar nu asta îi dă peste cap viața, ci fiul său în vârstă de 47 de ani.

Ca și în mult comentatul caz al lui Britney Spears cu tatăl său, Cher a cerut tutela asupra averii fiului său, Elijah Blue Allman, care a ajuns să facă abuz de droguri. Allman, al cărui tată a fost regretatul muzician Gregg Allman, este cel mai tânăr fiu al cântăreței.

Potrivit documentelor, Cher a cerut să fie unicul tutore al averii fiului ei, deoarece este îngrijorată că acesta ar putea să nu fie capabil să aibă grijă de el însuși în mod corespunzător sau să își gestioneze propriile resurse financiare, din cauza luptei sale continue cu abuzul de substanțe.

În documente, Cher a declarat că nu a putut „să discute preferințele lui Elijah în ceea ce privește numirea unui tutore temporar”, deoarece „problemele sale actuale de sănătate fizică și mentală îl lasă incapabil să își formeze sau să își exprime o preferință” în ceea ce privește numirea unui tutore al averii sale.

Documentele detaliază că principala preocupare a lui Cher este că fiul ei în vârstă de 47 de ani nu va fi capabil să își gestioneze finanțele, precizând că „orice fonduri distribuite lui Elijah vor fi imediat cheltuite pe droguri, lăsându-l fără bunuri pentru a se întreține și punându-i viața în pericol”.

Cher a precizat că Elijah Blue Allman câștigă 120.000 de dolari pe an și „are dreptul la distribuiri periodice dintr-un fond înființat de tatăl său în beneficiul său”. Cântăreața a mai precizat că Elijah nu are nicio proprietate în care să locuiască.

Data audierii în vederea instituirii tutelei a fost stabilită pentru 6 martie 2024. Cererea de tutelă vine la trei luni după ce Cher a angajat câțiva bărbați pentru a-l „răpi” pe Allman dintr-o cameră de hotel din New York, în 2022, cu „cele mai înalte și bune intenții posibile” de a-l prinde în capcană și de a-l ajuta cu dependența sa de droguri. „Răpirea” a avut loc în timp ce Allman se afla într-un hotel încercând să își salveze căsnicia cu fosta sa soție, Marieangela King, cu care s-a căsătorit în 2013.

Înainte ca Cher să reușească să-și ducă fiul la o clinică de dezintoxicare, acesta locuia cu Marieangela King într-o casă fără electricitate din Beverly Hills. Deși Cher a negat că a plănuit o răpire pentru fiul ei, în ciuda faptului că King a descris evenimentul și în actele de divorț, ea a vorbit despre dificultățile fiului ei într-o declarație pentru revista „People” în octombrie. Sunt mamă. Aceasta este treaba mea: într-un fel sau altul, să încerc să-mi ajut copiii. Faci orice pentru copiii tăi! Ori de câte ori îi poți ajuta, o faci pentru că asta înseamnă să fii mamă. De obicei, când te gândești la copiii tăi, zâmbești, îi iubești și încerci să fii alături de ei.”

Cher mai are un copil, pe Chaz Bono, în vârstă de 54 de ani, născut în timpul primului său mariaj cu muzicianul Sonny Bono, alături de care artista s-a lansat ca parte a grupului Sonny&Cher.

FOTO: Profimedia

Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Leylifer
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Leylifer
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies