Celebritate in familie: frati si surori care s-au bucurat de succes in showbizz - GALERIE FOTO

Celebritate in familie: frati si surori care s-au bucurat de succes in showbizz - GALERIE FOTO
Data publicarii: 10 August 2010

Se intampla adesea in familiile cu mai multi copii ca fratele sau sora mai mare sa fie un exemplu (pozitiv sau negativ) pentru mezini. Asta se intampla adesea si cand meseria abordata este legata de showbizz.

Lindsay si Ali Lohan
In familia Lohan, Ashley e oaia neagra si toata lumea spera ca lucrurile vor ramane asa. Ali este sora cea cuminte intre ele doua, desi multi s-ar fi asteptat sa-i calce pe urme lui Lindsay. In ceea ce priveste obiceiurile negative.

Joel si Benji Madden
Gemenii Joel si Benji Madden au atras la inceput atentia publicului cu o formatie careia i-au pus bazele impreuna, „Good Charlotte”. Joel este acum mandrul tatic al celor doi copii ai lui Nicole Richie, asa ca apare mai des pe covorul rosu. Cei doi au inca formatia respectiva si chiar se afla acum intr-un turneu.

Noah si Miley Cyrus
Noah Cyrus a acordat deja cateva interviuri in care a marturisit ca modelul ei in viata e Miley si chiar a debutat si ea in cateva spoturi realizate de catre cei de la Disney. Tatal celor doua fete, Billy Ray Cyrus, este si el un actor si solist celebru (a compus melodia „Achy Breaky Heart”), asa ca nu ar fi de mirare ca Noah sa se bucure si ea de succes... eventual dupa ce mai creste.

Britney si Jamie Lynn Spears
Britney si Jamie Lynn Spears sunt surori si ambele sunt mamici. Jamie Lynn a debutat ca actrita in filmul „Crossroads”, apoi a urmat un serial... apoi a nascut, iar acum se ocupa de Zoey 101.

Paris si Nicky Hilton
Paris este cea care apare cel mai des in presa de scandal, dar si cea care are mai multa activitate in show-biz. Nickey este mult mai linistita si nici nu pare sa-si doreasca la fel de mult ca sora ei sa apara in luminile reflectoarelor.

Fratii Jonas
Nick, Joe si Kevin Jonas au fost mereu „in oferta la pachet”. Se aude foarte rar despre ei in proiecte in care sa se descurce singuri. Au avut ceva incercari, dar toata lumea ii cunoaste drept baietii de la The Jonas Brothers.

Mary-Kate si Ashley Olsen
Cele doua surori au fost distribuite in roluri de gemene incepand cu faimosul serial „Casa plina”. Au urmat diverse roluri in comedii romantice sau filme destinate tinerilor, iar acum se ocupa mai mult de evenimente mondene si afaceri ce nu au neaparat legatura cu show-bizz-ul.

Haylie si Hilary Duff
Hilary a ajuns cunoscuta prin Disney Channel, o data cu rolul din Lizzie McGuire. Sora ei a aparut acolo de cateva ori, inainte de a capata propriile roluri. Haylie e cunoscuta pentru rolul ei din „Napoleon Dynamite”, dar Hilary este in mod clar cea mai cunoscuta dintre ele, mai ales ca, recent, a fost distribuita in „Gossip Girl”.

Oliver si Kate Hudson
Toata lumea stie ca frumoasa Kaye Hudson este fiica actritei Goldie Hawn impreuna cu Bill Hudson. Putini stiu ca Oliver Hudson, actor ce a inceput recent sa primeasca din ce in ce mai multe roluri interesante, este fratele lui Kate.

Ashlee si Jessica Simpson
Jessica Simpson a deschis drumul in cariera muzicala pentru sora ei, Ashley, care a venit cu un look diferit si cu un sound propriu. Ashley este acum casatorita si a devenit mamica, iar Jessica spera sa ajunga ea, de data asta, sa-i calce pe urme.

Tia si Tamera Mowry
Cele doua surori au jucat in perioada adoelscentei intr-un sitcom numit „Sister, Sister”. Au si un frate, numit Taj, care a jucat si el in sitcom.

Nick si Drew Lachey
Cei doi frati au facut parte din formatia 98 Degrees, pe vremea cand formatiile de baieti erau un adevarat trend. Nick a fost insurat cu Jessica Simpson, apoi au divortat si a cam disparut din lumina reflectoarelor. Drew si-a croit intre timp propriul drum in showbiz.

Jake si Maggie Gyllenhaal
Nimanui nu-i vine sa creada ca cei doi sunt frati, mai ales ca ambii au avut succes pe cont propriu. Daca ii asezi unul langa celalalt, insa, realizezi ca semana destul de bine.

Lynda si Jennifer Lopez
Jennifer Lopez e de multa vreme in lumina reflectoarelor, prin diverse activitati. Sora ei, Lynda, este jurnalista, asa ca este de cealalta parte a baricadei. Sora mai mica a lui Jennifer a castigat un Emmy in 2001 pentru „Outstanding Morning News Program”.

Owen si Luke Wilson
Cei doi frati nu sunt gemeni, dar seamana destul de bine intre ei, desi multa vreme fanii n-au crezut ca exista intr-adevar o legatura de rudenie intre ei.

Eric si Julia Roberts
Ea e arhi-cunoscuta, pentru roluri diverse, el apare de regula in roluri de mafiot sau baiat rau. Amandoi sunt mandri de realizarile lor si au o reatie foarte buna.

Solange si Beyonce Knowles
Pe Beyonce o cunoaste o lume intreaga pentru muzica ei si stilul de dans. Solange este model si actrita, are o relatie speciala cu sora ei si o lauda adesea pentru ca se descurca de minune cu fiul ei, care este, desigur, nepotelul preferat al lui Beyonce. Solange si-a pus amprenta si pe afacerea familiei, o linie vestimentara lansata sub brandul House of Dereon.

Monica si Penelope Cruz
Ambele sunt actrite, dar Penelope e cea cu multe roluri si multe premii. La un moment dat, cele doua au pozat impreuna pentru a promova hainele si accesoriile de la Mango.

Surorile Kardashian
Fac parte dintre acele vedete care sunt cunoscute doar pentru ca apar la evenimente mondene, mai dau tonul uneoir in trenduri si sunt vazute des pe micile ecrane si in reviste. Surorile Kardashian au ajuns cunoscute dupa ce Kim kardashian s-a imprietenit cu Paris Hilton. Familia lor avea destui bani incat sa le poata finanta un reality-show si asa au ajuns cunoscute cu toatele: Kim, Khloe si Kourtney! La fel de celebre vor ajunge, se pare, si surorile vitrege ale lui Kim, dar ea ramane cea pe care o recunosc toti fanii fara probleme.


Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    165 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies