(P) Ce servicii poți obține într-un atelier autentic de croitorie masculină

(P) Ce servicii poți obține într-un atelier autentic de croitorie masculină
Data publicarii: 14 August 2019

În trecut croitoria bespoke era considerată un serviciu pretențios și sofisticat, acum, însă, reprezintă un nou cult al bărbatului modern. 

Croitoria pe comandă este soluția ideală pentru bărbații care își doresc o ținută perfectă deoarece presupune construcția pieselor vestimentare de la zero, în conformitate cu nevoile, conformația, preferințele și exigențele purtătorului.
 
Tot mai mulți gentlemani își doresc garanția că fiecare produs este perfect, iar așa cum cea mai bună carte de vizită a unui bărbat este un stil care îi reflectă personalitatea, la fel și un costum realizat bespoke este cel mai bun mod de a arăta impecabil în fiecare moment din viață.
 
SARTO bespoke a ales să perfecționeze serviciile oferite până în punctul în care să fie un adevărat concierge în vestimentația bărbătească, astfel încât chiar și cele mai exigente așteptări să fie atinse. Clienții SARTO se bucură de un set complet de servicii premium ce le simplifică alegerile, le câștigă timp și le conferă certitudinea unei imagini impecabile.
 
1. Audit de garderobă
 
 
De-a lungul timpului, majoritatea bărbaților acumulează în garderobă atât ținute pe care le folosesc intens, cât și ținute pe care le poartă foarte rar. Prin serviciul de audit de garderobă, un consultant SARTO bespoke îi poate face o vizită clientului, pentru a identifica împreună cu acesta piesele esențiale, care să îi pună în valoare ținutele existente și ținutele pe care le va achiziționa în viitor. Pornind de la aceste piese-cheie, consultantul SARTO face o serie de recomandări pentru diversificarea vestimentației. Aspectele importante, de care se ține întotdeauna cont, sunt stilul de viață și prioritățile clientului. Astfel, dacă se mizează pe confort sau dacă profesia îi impune un dress code strict, aceste lucruri se vor reflectă în noua configurație a garderobei.
 
2. SARTO on call 
 
Pentru că timpul este o resursă prețioasă și limitată a bărbatului modern care este mereu în mișcare, brandul SARTO a venit în întâmpinarea acestuia cu serviciul SARTO on call. Astfel, la cerere, un consultant se poate deplasa fie la domiciliu, fie la birou, unde îi va prezenta clientului oferta disponibilă și îi va lua măsurile.
 
3. Shopping personal
 
 
Atunci când un client nu găsește la SARTO bespoke absolut toate produsele vestimentare pe care și le dorește, întreagă echipa îi vine în întâmpinare cu servicii care să compenseze. Dacă dorește să achiziționeze un produs ce nu se regăsește în portofoliul SARTO, serviciul dedicat de shopping personal este soluția pe care SARTO i-o pune la dispoziție. De multe ori, clienții care dețin ținute SARTO bespoke își doresc să acceseze cunoștințele și experiența consilierului care i-a asistat în realizarea acestora, pentru a le pune mai bine în valoare cu produse adiacente, cum ar fi un ceas sau o pereche de ochelari de soare.
 
4. Retuș
 
 
Toate produsele originale SARTO bespoke beneficiază de retuș din partea casei, atât pentru incidente survenite accidental, cât și pentru schimbări de greutate ale clientului. În felul acesta, toți clienții brandului SARTO se pot bucura pe o durată lungă de timp de piesele vestimentare concepute de croitori cu peste 20 de ani de experiență. 
 
5. Rezistență la șifonare
 
 
Pentru că este un lucru esențial ca o ținută să reziste cât mai mult timp fără a se șifona, SARTO bespoke oferă clienților serviciul "Wrinkle free", prin care pun experiența și talentul croitorilor la lucru și promit o reducere de până la 90% a șifonării ținutei. 
 
6. Refrișare
 
 
Recomandat este ca toate vestele și sacourile SARTO să fie călcate doar de către un croitor. În timp ce pantalonilor le poate fi refăcută dungă la curățătorie sau chiar pe masă de călcat de acasă, sacourile și vestele necesită un plus de atenție pentru a garanta o imagine impecabilă. 
 
7. Serviciul de resoling al pantofilor
 
Serviciul de resoling al pantofilor este un serviciu oferit în premieră în România. Acesta presupune faptul că toți pantofii originali Loake Goodyear Welted, cumpărați de la SARTO bespoke sau de la alți dealeri Loake, beneficiază de serviciul de înlocuire a tălpii și flecului în fabrică Loake din Anglia, Northamptonshire. 
 
 
8. Consilier dedicat, spațiu personal asigurat
 
Toți clienții care fac o vizită la showroom în baza unei programări prealabile, beneficiază de atenția neîntreruptă a unui consilier vestimentar dedicat, precum și de intimitatea unei intâlniri private. La sediul SARTO bespoke, echipa poate desfășura simultan sesiuni de consiliere, măsurători și probă în cele 3 showroom-uri disponibile. Tododată, clienții cu programare beneficiază, la cerere, de un loc de parcare dedicat aflat în garajul subteran SARTO, lucru esențial mai ales la orele de vârf, când centrul orașului este extrem de aglomerat.
 
 
9. Training-uri personalizate de stil
 
 
 
Haina nu-l face pe om, dar spune o poveste despre cel pe care îl îmbracă! Plecând de la această vizune, SARTO a fondat Academia de Stil, un loc în care atât indivizii, cât și companiile să găsească un serviciu de training complet, personalizat pentru nevoile lor. Scopul acestora este să ofere sfaturi, idei și să ajute bărbații din România să își identifice stilul personal și să se pună în valoare prin alcătuiri inspirate de ținute și accesorii, potrivite pe de o parte cu personalitatea și conformația purtătorului, iar pe de altă parte cu scopul și destinația acestuia.
 
De asemenea, serviciile Academiei de Stil au și o componentă dedicată imaginii de business, iar companiile care doresc să stabilească un dress code pentru echipă pot beneficia de un set de servicii integrate. 
 
Toate aceste servicii au fost atent rafinate de-a lungul a opt ani pentru a aduce beneficii reale și cuantificabile clienților. Implicarea unei echipe de profesioniști îi poate economisi unui bărbat până la 90 de ore petrecute la shopping pe an. SARTO bespoke nu oferă doar un produs personalizat, ci o întreagă echipă de profesionești care vin cu un pachet complet de servicii ce vor garanta oricărui bărbat un look impecabil pe o durată îndelungată de timp.

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    105 min
    07:45 Acea fata
    60 min
    08:45 Ingeri tacuti
    75 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    135 min
    15:00 Pamantul, Soarele si tu
    120 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    165 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies