Afla de ce Vasilica Tastaman suferea din iubire - FOTO&VIDEO

Duminica, de la 16.30, la “Doamne de poveste”, Olivia Steer le-a adus celor de ACASA o noua doamna a teatrului romanesc, o actrita indragita de milioane de romani, Vasilica Tastaman.

Prietena buna a Stelei Popescu, sotie a lui Emerich Jenei, mama, celebra actrita a reusit sa-l impresioneze, de la prima intalnire pe Radu Beligan. “As spune fara ezitare, ca, daca exista un talent, el se cheama Vasilica Tastaman. Nu avea niciun fel de studiu, dar ce studiu ii mai trebuia, ea pe scena traia, nu spunea nimic altceva. Era o bijuterie, cum sa va spun. Eu n-am ce sa va povestesc despre Vasilica, ea insasi este o poveste. O mare minune pe care am intalnit-o in viata mea", marturiseste marele actor.

Viata celebrei actrite nu a fost una usoara, a iubit cu pasiune si asta a mistuit-o. Gheorghe Dinica si Dan Tufaru au fost doi dintre barbatii care i-au facut sa tresalte inima. “Dinica era foarte  discret si eram odata si imi zice: “ia stai ma sa-i iau un buchet de flori”. Sa inteleg ca a iubit-o? Da, dar acum multi ani. Dar frumos, frumos, sentimente interioare si nu gargara inutila. Timpul calca peste noi", a povestit pentru “Doamne de poveste actorul Dumitru Rudareanu.

Vladimir Gaitan
isi aduce si el aminte de frumoasa poveste de iubire dintre Vasilica si Dan Tufaru. “Eram la Moscova, cu ei, s-a produs un foc voltaic acolo, acolo s-a indragostit de Vasilica. A fost dureros mai apoi. Dan Tufaru era casatorit cu Anda Calugareanu”, isi aminteste actorul.

Si totusi marea iubire a Vasilicai Tastaman a ramas sotul ei, antrenorul Emerich Jenei, barbatul cu care a facut si un copil. “Eu eram iubitor de teatru si acolo am cunoscut-o. Si am continuat un an de zile prietenia noastra dupa care ne-am casatorit. Dupa care a venit si un copil, baiatul nostru Calin care are 47-48 de ani si dupa 10 ani de zile ne-am despartit."

Pentru prima data Calin, fiul Vasilicai Tastaman, s-a decis sa vorbeasca despre mama  lui, care a iubit intotdeauna Romania. “A tinut legatura mereu cu Stela Popescu, Marin Moraru, era fericita cand ii vedea. Se intalnea ea singura, lua un avion si se ducea pana la ei. Pentru ea erau momentele cu lacrimi ale anului, era teribil de emotionant. Suferea si se bucura in acelasi timp."

Dupa ce a stat departe de tara cativa ani Vasilica Tastaman s-a intors acasa, printre cei dragi, unde a si ramas pentru eternitate. ”M-am intalnit cu ea, cu familia si mi-a povestit multe lucruri interesante. Mi-a spus ca regret ca a plecat, ca n-a ramas aici. A avut o bucurie fantastica ca s-a reintors in tara", isi aminteste Emerich Jenei.

Program PRO 2

 • Luni
 • 06:15 Pazeste-ma de mine!
  75 min
  07:30 Baiatul meu
  90 min
  09:00 In calea fericirii
  120 min
  11:30 Suflete pierdute
  90 min
  13:00 Totul pentru iubire
  120 min
  15:00 Casatorie cu bucluc
  60 min
  16:00 In calea fericirii
  120 min
  18:00 Totul pentru iubire
  120 min
  20:00 Casatorie cu bucluc
  60 min
  21:00 Baiatul meu
  60 min
  22:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  23:00 Fiicele doamnei Fazilet
  60 min
  00:00 Totul pentru iubire
  120 min
  02:00 Casatorie cu bucluc
  60 min
  03:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  04:00 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  04:30 Suflete pierdute
  60 min
  05:30 Fiicele doamnei Fazilet
  60 min
  05:30 END OF THE DAY
  0 min
  06:30 Pazeste-ma de mine!
  60 min
Modifică setările cookies