(P) 7 modele de pantofi care nu se vor demoda niciodată

(P) 7 modele de pantofi care nu se vor demoda niciodată
Citeste mai mult despre: pantofi
Data publicarii: 20 Februarie 2020

Când vine vorba de încălțăminte, există două categorii: pantofii care sunt în tendințe un sezon sau două, iar apoi sunt dați uitării, și pantofii care nu se demodează niciodată. Într-adevăr, cei din urma au un preț peste medie, mai ales dacă sunt pantofi de damă din piele, însă investiția este justificată: aceștia își păstrează mulți ani aspectul impecabil.  

Te invităm să descoperi în continuare care sunt modelele de pantofi care trec cu brio proba timpului și care nu trebuie să-ți lipsească din garderoba!

Pantofii Loafer

În mod sigur, cel mai important avantaj al acestui tip de pantofi este versatilitatea. Astfel, aceștia se potrivesc atât ținutelor compuse din fuste sau rochii, cât și celor cu pantaloni scurți sau pantaloni lungi și cămăși. Pentru a te asigura că pantofii își păstrează aspectul și forma în timp, iți recomandăm să-i îngrijești în mod periodic.

Pantofii cu toc pump

Pantofii de damă din piele, cu toc tip pump, sunt, la rândul lor, foarte versatili: îi poți purta atât la job, cât și în club. Aceștia se diferențiază de celelalte tipuri prin decupaj și prin sistemul de închidere: este adânc în față, asemănător celui pe care îl au balerinii.

În mod normal, sistemul de închidere lipsește, însă există și modele de pantofi care au o bareta ce poate fi prinsă în jurul gleznei, cu închidere prin cataramă, sau o bareta în forma de T.

Pantofii tip Slipper

Pantofii tip Slipper sunt un accesoriu esențial în garderoba ta de vară. Și aceștia se integrează de minune în ținute feminine și fresh, atât de îndrăgite în sezonul estival: îi poți purta, de pildă, cu rochii vaporoase, cu model floral.

Botinele

Botinele elegante, asortate cu o pereche de jeanși închiși la culoare, reprezintă un outfit potrivit atât pentru ieșirile cu prietenii, cât și pentru diverse meeting-uri de la job.

Pantofii stiletto

Pantofii stiletto, iubiți de nenumărate femei, sunt alegerea perfectă pentru ținutele de seară, dar și pentru ținutele elegante și profi de zi. Pentru a te asigura că beneficiezi de confortul mult dorit, optează pentru un model de pantofi de calitate, din piele naturală, cu un calapod confortabil.

Balerinii

Mult mai comozi și mai practici decât pantofii cu toc, balerinii se integrează, la rândul lor, într-o mulțime de ținute casual. În cazul în care iți dorești un model versatil, sfatul nostru este să te orientezi către o pereche de balerini negri.

Pe de alta parte, și anumite modele de balerini cu imprimeu se combina perfect cu fustele și rochiile midi monocrome.

Tenișii

Confortabili și la moda, tenișii sunt o alegere inspirată atât pentru ținutele casual, cât și pentru cele sport. Din fericire, poți face tot felul de combinații vestimentare: îi poți purta atât cu jeanși, cât și cu fuste sau rochii lejere de vară. Mai mult decât atât, îi poți asorta și cu o pereche de pantaloni negri, eleganți, și o cămașă albă.

Chiar dacă în fiecare sezon se lansează pe piață numeroase tipuri de pantofi, doar câteva modele trec proba timpului. Sfatul nostru este să investești întotdeauna în astfel de pantofi, pentru că îi vei purta ani la rand. 

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/shoe-woman-female-fashion-footwear-2538424/ 

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    165 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies