(P) Îți place cafeaua? Vezi de ce să alegi capsulele de cafea 

În ultima perioada, capsulele de cafea câștigă din ce în ce mai mult teren printre pasionații de această licoare deosebită.

(P) Îți place cafeaua? Vezi de ce să alegi capsulele de cafea

Comfortul oferit, rapiditatea preparării și calitatea băuturii obținute sunt câteva dintre plusurile care au revoluționat întreagă industrie a cafelei. Majoritatea consumatorilor își doresc un gust intens și o aromă aparte, iar cafeaua porționată le oferă tot ceea ce au nevoie.

Un produs precum este cafeaua capsule poate îndeplini așteptările chiar și celor mai pretențioși consumatori. Dacă obișnuiești să bei cafea, află mai jos câteva motive pentru care ar trebui să încerci acest produs ambalat în capsule individuale.

 

Timp foarte scurt de pregătire 

Este extrem de simplu, comod și rapid să pregătești o băutură perfectă folosind capsule de cafea. Dimineață, orice persoană are de rezolvat foarte multe lucruri într-un timp limitat, indiferent că este acasă sau la birou. Adesea, cei mai mulți renunta la cafea deoarece nu au când să o pregătească, mai ales dacă folosesc ibric sau filtru.

Utilizarea capsulelor de cafea de la kafune.ro te ajută să obții o licoare delicioasă în mai puțîn de un minut. Tot ce trebuie să faci e să introduci capsulă în aparat, să apeși pe buton și să aștepți să servești cafeaua.

Cu ajutorul capsulelor vei avea mai mult timp la dispoziție să te bucuri de băutură ta perfectă deoarece nu trebuie să aștepți să se incalzeazsca apă sau să cureți filtrul. Mai mult decât atât, gustul și aromă cafelei din capsule vor fi mult mai intense, astfel că vei beneficia de o doză de energie maximă în fiecare zi.

 

Calitate constanța a cafelei

Atunci când folosești pachete mari de cafea este destul de dificil să păstrezi aromă și gustul mai mult timp. Fiind un produs agricol influențat de factorii de mediu, lumina, oxigenul și umiditatea afectează calitatea cafelei.

În plus, atunci când o prepari nu folosești mereu aceeași cantitate, iar temperatura aparatului, modul în care sunt râșnite boabele sau felul în care este presată cafeaua pot fi diferite.

Toate aceste lucruri influențează gustul și îți oferă de fiecare dată o altă băutură. În cazul capsulelor, fiecare doză conține exact aceeași cantitate de cafea, cu un grad de măcinare identic și prospețime asemănătoare, astfel că și calitatea cafelei va fi constanța.

Capsulele de cafea nu întră în contact cu aerul, așa că nu trebuie să îți faci griji că își va pierde aromă și gustul inițial. Practic, aromă este unul dintre cele mai importante motive pentru care trebuie să alegi cafeaua porționată.

Te vei bucură de această ori de câte ori consumi băutură ta preferată pentru că, în capsulă, cafeaua este închisă ermetic, așa că se păstrează proaspătă și își menține aromă intactă pentru mult timp.

 

O experiență de degustare nouă în fiecare zi

Pe lângă faptul că aromă cafelei se păstrează până la utilizare deoarece capsulele sunt sigilate, acest lucru îți oferă și posibilitatea de a te bucură de gusturi diferite în fiecare zi.

Fără să îți faci griji că trebuie să termini pachetul de 500 de grame pe care l-ai început deja, cu ajutorul capsulelor poți savura tipuri diferite de cafea. Kafune.ro îți pune la dispoziție o gama variată de produse, astfel că poți consumă sortimentul care se potrivește stării tale de spirit.

De la profile aromatice fructate, cu note florale, de citrice, blenduri cu prajire medie sau decofeinizate, posibilitățile sunt nelimitate pentru preferințele tale zilnice. 

Capsulele reprezintă cea mai eficientă metodă de a extrage subtilitățile dintr-un sortiment de cafea. Aceste produse sunt ideale pentru a prepară într-un timp extrem de scurt o băutură savuroasă, sub diferite forme, cu o aromă specială și de o calitate aparte. În mai puțîn de un minut, orice persoană se poate bucură de o cafea premium, cu gust suav, aromă deosebită, spumă densă și catifelată. 

Program PRO 2

 • Duminică
 • 06:45 Tanar si nelinistit
  60 min
  07:45 Iubire ca in filme
  90 min
  09:15 Camera 309
  60 min
  10:15 Regina noptii
  105 min
  12:00 Putin sunt si al tau
  135 min
  14:15 Inima nu cere voie
  45 min
  15:00 Camera 309
  60 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Dincolo de noi
  60 min
  18:00 Inima nu cere voie
  60 min
  19:00 Putin sunt si al tau
  120 min
  21:00 Camera 309
  60 min
  22:00 Regina noptii
  60 min
  23:00 Iubire ca in filme
  60 min
  00:00 Putin sunt si al tau
  120 min
  02:00 Iubire ca in filme
  60 min
  03:00 Dincolo de noi
  45 min
  03:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  04:15 Regina noptii
  45 min
  05:00 Inima nu cere voie
  45 min
  05:45 Dincolo de noi
  60 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  60 min