Ferma dupa perdea

(P) Ochelarii de soare clip-on

Cu câțiva ani în urmă era corect să afirmi că ochelarii de soare clip-on nu erau nici cool, nici eleganți.

(P) Ochelarii de soare clip-on

Aceștia au fost deseori criticați din cauza alegerilor limitate pe care le-au furnizat, în ceea ce privește culoarea lentilelor și forma cadrelor.

Interesant, aceste accesorii de modă au avut debutul în anii 1940 în S.U.A. Acestea au fost văzute ca accesorii practice care au oferit o soluție la o problemă, mai degrabă decât că și un trend în modă.
 
Clip-on Renaissance
 
Începând cu anii '50, ochelarii clip-on “au murit", încet și sigur, pe raftul cel mai de sus, și părea puțîn probabil să mai vadă vreodată lumina zilei. Așa că, atunci când lumea a  început să vadă noii ochelarii de soare care au apărut pe tot pinterestul, instagramul și în magazinele noastre preferate, a început să fie din nou interesată de ei.
 
Ochelarii de soare Clip-on clip-on, sunt un mod deal pentru purtătorii de ochelari de vedere, cu prescripție medicală, pentru a-și proteja ochii, de soare. Ei pot salva banii purtătorului, deoarece deținerea clip on-urilor înseamnă că purtătorul nu trebuie să își cumpere și ochelari de soare cu prescripție medicală.
 
Clip-on-ul și clip-on-ul la ochelarii de soare, sunt plasate pe partea de sus a ochelarilor. Gama de culori și stiluri disponibile îi face o alegere populară pentru persoanele pasionate de modă, care nu își pot permite ochelari de soare cu prescripție multiplă. 
 
Acest ghid are scopul de a va arată ce să căutați atunci când cumpărați ochelari de soare clip-on, pentru a ajută cumpărătorii să evite achiziționarea de falsuri care ar putea să nu ofere protecție UV. Acest ghid discuta, de asemenea, cele două tipuri principale de clip-on-clip-on de ochelari de soare, precum și avantajele și dezavantajele lor.
 
Clip-On clip-on Ochelari de soare
 
Principalul avantaj al purtării ochelarilor de soare clip-on este că aceștia nu trebuie să fie dați jos și reașezati la ochi în mod constant. Încorporează ochelarii de vedere și pot fi rotiți în sus sau în jos în funcție de condițiile de iluminare. Ochelarii de soare clip-on pot rămâne pe cadrele ochelarilor de vedere, astfel încât este mai puțîn probabil să îi rătăciți. Cu toate acestea, balamaua de pe ochelarii de soare clip-on se poate sparge dacă nu sunt manevrați corespunzător.
 
Avantajele de a purta ochelari de soare Clip-On
 
Ochelarii clip-on, de soare, sunt mult mai ieftini decât dacă cumperi două perechi de ochelari diferiți. Ochelarii de soare pot fi indepărtați cu ușurință sau îndoiți, în timp ce soarele se află în spatele norilor sau când va aflați în interior. Ei pot, de asemenea, proteja ochelarii, de zgârieturi. Clip-on sunt foarte durabili și vin într-o gama de culori și stiluri pentru a se potrivi cu exactitate peste ochelarii de vedere.
 
Este mai puțîn costisitor să cumpărați mai multe culori diferite de rame clip-on decât diferite perechi de ochelari de soare. Acest lucru permite oricărui purtător de ochelari la modă să arate că și cum ar avea mai multe perechi de ochelari de soare diferiți pentru a se potrivi cu toate ocaziile. 
 
Este mult mai ușor să cumperi o nouă pereche de clipuri pentru ochelari de soare decât ochelarii cu rețeta, dacă aceștia se pierd sau se rup. Clip-on sunt populari printre  sportivi, cum fi pescarii și jucătorii de golf. Ei cred că folosindu-se de ochelarii de soare clip-on au cea mai bună vizibilitate și își protejează ochii de razele solare periculoase.
 
Dezavantaje ale purtării de ochelari de soare Clip-On
 
Pot fi predispuși la rupere. Trebuie să aveți grijă că ochelarii de soare să nu deterioreze ochelarii cu prescripție medicală. Ochelarii de soare clip-on, de obicei, au o anumită protecție pentru a împiedica acest lucru să se întâmple. Cu toate acestea, dacă ochelarii de soare clip sunt prea strânși, ei pot zgâria cadrul celor de vedere. Ramele de prindere trebuie să se potrivească cu ochelarii de vedere. Dacă nu, radiațiile ultraviolete vor pătrunde și dăuna ochilor. 
 
Ochelarii de soare clip-on adaugă greutate la ochelari de vedere. Deși ele sunt ușoare, fac ochelarii să pară puțîn mai grei decât în mod obișnuit. Atunci când achizitionați ochelari de soare clip-on este important să se verifice că aceștia au un rating de 100% UV. Există mulți ochelari de soare mai puțîn costisitori, dar care nu oferă protecție împotriva razelor UV.

Cum se măsoară cadrele clip-on
 
Primul pas în alegerea cadrelor corecte este de a compară stilul cadrelor clip-on cu cadrele ochelarilor de vedere. Alegeți cel mai apropiat stil astfel încât cadrele clip-on să acopere întregul cadru de ochelari de vedere. Măsurați lățimea ochelarilor. În cazul în care ochelarii de soare clip-on nu sunt disponibili în aceeași dimensiune că și ochelarii de vedere, este important să va asigurați că sunt puțîn mai mari. Acest lucru va asigura că ochii sunt complet protejați de soare. Nu toți ochelarii de soare clip-on sunt măsurati în centimetri; unii sunt pur și simplu clasificați că fiind mici, medii și mari.
 
Trebuie să măsurați lățimea lentilei și  înălțimea obiectivului. Rețineți că este întotdeauna mai bine să alegeți puțîn mai mare decât puțîn mai mic. Ochelarii de soare rectangulari cu clip-on oferă cea mai mare varietate de dimensiuni și aceștia pot fi purtați peste orice cadru de formă pentru acoperire. 
 
Concluzie
 • Când achizitionați ochelari de soare clip-on, alegeți cel mai potrivit element pentru buget și stilul de viață. Clip-on-urile sunt adesea mult mai puțîn costisitoare decât ochelarii de soare și sunt disponibile în mai multe culori. Această permite purtătorului modern să modifice culoarea lentilelor pentru o suma mai mică de bani decât să cumpere mai multe perechi de ochelari de soare. 
 • Clip-on sunt convenabili pentru că nu trebuie să fie înlăturați de la ochi, în mod constant. 
 • Clamele cu raclete trebuie montate cu atenție, astfel încât să nu permită accesul razelor ultraviolete prin marginile ochelarilor. 
 • Alegeți un obiectiv ușor mai mare decât să alegeți mai mic, pentru a va asigura că aveți o acoperire completă. 
 • Ochelarii de soare potriviți corect protejează purtătorul de soare, în timp ce acesta economisește bani și timp .

Program PRO 2

 • Joi
 • 06:45 Tanar si nelinistit
  60 min
  07:45 Lacrimi de iubire
  75 min
  09:00 Vieti la rascruce
  60 min
  10:00 Intre tine si rau
  105 min
  11:45 Frumoasa si bestiile
  135 min
  14:00 Blind date
  60 min
  15:00 Vieti la rascruce
  60 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Juraminte incalcate
  60 min
  18:00 Blind date
  60 min
  19:00 Frumoasa si bestiile
  120 min
  21:00 Intre tine si rau
  60 min
  22:00 Vieti la rascruce
  60 min
  23:00 Lacrimi de iubire
  60 min
  00:00 Frumoasa si bestiile
  120 min
  02:00 Lacrimi de iubire
  60 min
  03:00 Juraminte incalcate
  45 min
  03:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  04:15 Intre tine si rau
  45 min
  05:00 Blind date
  45 min
  05:45 Juraminte incalcate
  60 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  60 min