Radu Mazare, despre ziua in care a devenit barbat: "Recunosc ca nu stiam exact unde sa o nimeresc!" FOTO&VIDEO!

Radu Mazare a vorbit, in exclusivitate, la „Povestiri de noapte”, despre viata lui intima. Relaxat, intr-o cada cu lapte si petale de trandafir, primarul Constantei s-a pus pe insirat aventurile care i-au faurit aura de personaj controversat. 

Radu Mazare in cada Cleopatrei impreuna cu Damiana (Ana Paun), reporterul Povestirilor, echipata ca pentru scufundari, a inceput prin a fi curtenitor cu frumoasa care l-a luat la intrebari, dupa care i-a spus ca a fost recent cu fratii lui in Italia, sa se relaxeze.

In ceea ce priveste femeile, primarul orasului Constanta a demolat mitul legat de frumusetea braziliencelor si a afirmat: “Cele mai frumoase femei sunt in Romania”. Braziliencele nu sunt chiar asa frumoase dupa cum se spune, daca le dai jos de pe tocuri sunt scunde, mai au si celulita, sustine Radu Mazare.

Pus sa comenteze ce crede despre numarul tot mai mare de femei care apeleaza la operatii estetice, Mazare a mai demolat un mit, sutinand, pe baza informatiilor furnizate de un prieten medic esthetician in Germania, ca in Iran se fac cele mai multe operatii estetice, raportate la numarul populatiei.

Ce ar aduce din Brazilia, tara unde a fost la sfarsitul anului trecut? Poate economia, deoarece este o tara puternica din acest punct de vedere.

Bine dispus si extrem de relaxat, Mazare a intrebat-o pe Damiana daca a mai vazut primar asa tampit ca el, insa, damiana, l-a contrazis si i-a spus, ceea ce stie toata lumea ca el este doar extravagant.

Cand si-a pierdut virginitatea? Era cam in clasa a XI-a. Intr-a XII-a a fugit la o studenta, iar mama lui l-a dat la marina, pentru ca era tampit, spune Radu Mazare, ca sa-l mai linisteasca.

Recunoaste ca nu stia exact unde s-o nimereasca pe aceea cu care si-a pierdut virginitatea. Nici acum nu s-a prea prins cum este cu femeile, poate si de aceea nu s-a insurat, mai zice primarul Constantei.

Cea mai in varsta femeie cu care a avut o relatie este mama copilului ei. Cea mai experimentata femeie? Nu stie, deoarece nu a avut decat relatii “de corazon”, nu platite.

Lui Mazare nu ii plac femeile posesive, artagoase, cicalitoare, carora sa le dea raportul unde ste sau care sa-l bombardeze cu mesaje. ii place sa fie posesiva, artagoasa, cicalitoare, sa ii dea mesaje.

Pentru el, mai intai conteaza caracterul unei femei si sa fie frumoasa. “Caracterul si sufletul se intrepatrund”, zice Radu Mazare.

Vrea sa imbatranesca pe un yacht, pe mare, nu vrea sa faca politica pana la adanci batraneti.

Tot la "PoveStiri de noapte", excentricul primar a mai spus ca n-ar vrea sa fie presedinte, pentru ca asta ar presupune sa se apuce serios de munca. "Ar trebui sa stau 20 de ore la birou, sa pun tara pe roate.  Asa, am suficienta energie ca sa fac alte lucruri: sa mai iubesc o fata frumoasa, sa ma dau cu zmeul, sa mai schiez, sa calatoresc, poate ceva mai tarziu, cand m-oi mai mosi, m-oi mai aseza, o sa fac asa ceva".

Becali despre Mazare gol in cada: “Un barbat adevarat nu face asa ceva! Nu-l va mai vota lumea!”
Click AICI ca sa citesti pe www.perfecte.ro tot ceea ce crede Gigi Becali despre aparitia in cada a primarului Constantei.

 


Program PRO 2

 • Sâmbătă
 • 07:00 Tanar si nelinistit
  45 min
  07:45 Iubire ca in filme
  90 min
  09:15 Camera 309
  60 min
  10:15 Iubire ascunsa
  105 min
  12:00 Dragoste de garda
  120 min
  14:00 Fara privirea ta
  60 min
  15:00 Camera 309
  60 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Dincolo de noi
  60 min
  18:00 Fara privirea ta
  75 min
  19:15 Dragoste de garda
  105 min
  21:00 Camera 309
  60 min
  22:00 Iubire ascunsa
  60 min
  23:00 Iubire ca in filme
  60 min
  00:00 Dragoste de garda
  120 min
  02:00 Iubire ca in filme
  45 min
  02:45 Dincolo de noi
  60 min
  03:45 Ce se intampla, doctore?
  15 min
  04:00 Iubire ascunsa
  60 min
  05:00 Fara privirea ta
  45 min
  06:00 Dincolo de noi
  45 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  60 min