Gigi Becali in postura de nas, la o nunta de masoni - VIDEO

Gigi Becali nu rateaza nicio ocazie sa iasa in evidenta, sa faca spectacol! A demonstrat inca o data ca e "one man show" la nunta de masoni la care a jucat rolul de nas. Imbracat la patru ace, cu o orhidee galbena in piept, asortata cu buchetul sotiei, Becali i-a cununat pe Florin Masu si pe Andreea, mirele fiind fiul lui Stefan Masu, unul dintre cei mai importanti lideri ai masoneriei romane.

De la coborarea din limuzina si parcurgerea covorului rosu, pana la primirea invitatilor, nasul Gigi a fost omniprezent. Patronul Stelei a organizat pe toata lumea: le-a invatat pe domnisoarele de onoare cum sa tina trena miresei, s-a intretinut cu musafirii, impartasindu-le cheia succesului sau...

"Ca sa reusesti, nu trebuie sa te concentrezi si sa te gandesti la ceea ce ai de facut" le-a marturisit sotilor Nastase, a caror opinie vis-a-vis de asta a fost oricum acoperita de rasul zgomotos al nasului.

Becali a avut grija ca fiecare invitat sa guste din experienta sa de viata si a defilat mandru cu sotia de mana, in aplauzele "poporului" adunat in fata portii ca la circ.

Evident, toata suflarea din Peris, Ilfov, auzise ca Gigi Becali isi va face aparitia in sat. Oamenii stiau ca-i nunta mare, ca se insoara baiatul unui mason de rang inalt... Adevaratul eveniment era, insa, descinderea Becaliana.

Pus la punct din cap pana in picioare, Gigi Becali a animat atmosfera numaidecat. In tot acest timp, bodyguarzii s-au ingrijit ca seful lor sa se... desfasoare in cele mai bune conditii. Alaiul miresei a ajuns, in cele din urma, in fata ofiterului de stare civila, asezat in spatele unui birou improvizat.

Vizibil distrat, chiar daca nu era pentru prima oara nas, Becali a izbucnit in ras cand mirilor le-au fost citite drepturile si obligatiile. Scapat de atmosfera apasatoare si mult prea serioasa, nasul Gigi s-a simtit liber sa se exprime printre invitati, asigurandu-se insa ca presa inregistreaza cuvintele cheie.

Ce mai, Gigi s-a simtit in largul lui, la nunta masonilor din Peris. Ca pe gazon, unde el, cel din loja, obisnuia sa dicteze scheme de joc si strategii de atac. Relaxat si plin de voie buna, multumit de organizarea petrecerii, Gigi Becali a fost rasplatit cu urari de bine si aplauze de oamenii insirati la poarta.

Dupa ce a consemnat in actele de cununie civila, alaturi de finii lui, Gigi Becali i-a condus, impreuna cu sotia si doua dintre fiicele sale, la biserica. Nasul a refuzat sa raspunda provocarilor presei, pe care i-a tinut la usa lacasului pe timpul ceremoniei religioase.

Lume buna la nunta din Peris, tot felul de personaje din clase sociale inalte, cu care nasul Becali s-a intretinut fara nicio problema, cot la cot cu Adrian Nastase - vorba aceea - cu experienta in relatii externe. Petrecerea a fost organizata pana la cel mai mic amanunt. Iar pregatirile au inceput dis de dimineata.

Afara, nasul Becali nu a fost asteptat doar de oameni simpli din Perisu, admiratori ai sai, ci si suporteri stelisti care, in ciuda disputelor pe care le-a avut patronul Stelei cu ei, au venit cu ganduri pasnice.


Program PRO 2

 • Vineri
 • 06:15 Casatorie cu bucluc
  60 min
  07:15 Dragoste in alb si negru
  105 min
  09:00 Pecetea iubirii
  120 min
  11:30 Suflete pierdute
  90 min
  13:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  14:00 Nu te-am uitat
  60 min
  15:00 Casatorie cu bucluc
  60 min
  16:00 Pecetea iubirii
  120 min
  18:00 Nu te-am uitat
  60 min
  19:00 Femeia alege
  90 min
  20:30 Casatorie cu bucluc
  60 min
  21:30 Dragoste in alb si negru
  60 min
  22:30 Femeia alege
  60 min
  23:30 Fiicele doamnei Fazilet
  60 min
  00:30 Nu te-am uitat
  60 min
  01:30 Casatorie cu bucluc
  60 min
  02:30 Femeia alege
  90 min
  04:00 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  04:30 Suflete pierdute
  60 min
  05:30 Fiicele doamnei Fazilet
  60 min
  06:30 Casatorie cu bucluc
  45 min
Modifică setările cookies