Eliza, fetita care a venit pe lume cand mama ei, Adriana Iliescu, avea 67 de ani, a implinit 5 ani! VIDEO

O noua pagina se scrie in povestea Elizei, fetita intrata in cartea recordurilor dupa ce mama i-a dat nastere la varsta de 67 de ani! Eliza s-a nascut in Romania si a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce mama ei, Adriana Iliescu, a adus-o pe lume cand avea varsta de 67 de ani!

Am urmarit aceasta poveste an de an. Am vazut-o crescand pe frumoasa Eliza. O noua fila se scrie acum in povestea micutei care de curand a implinit cinci anisori.

Vestea ca o femeie in varsta de 67 de ani avea sa devina mama, a facut inconjurul lumii. Povestea Adrianei Iliescu a fost urmarita cu sufletul la gura de milioane de oameni.

Unii au salutat vointa femeii, pentru care varsta nu era o piedica in calea implinirii celui mai mare vis al sau. Altii, au judecat-o aspru. Adriana Iliescu, insa, isi dorea cu orice pret sa devina mama. A urmat tratamente speciale, a fost inseminata artificial, iar in 2004 a fost fericita sa afle ca este insarcinata, ca va aduce pe lume un copil.

Medicii au supravegheat atent perioada de sarcina... presa a fost si ea cu ochii pe ceea ce se intampla. Pe 16 ianuarie 2005, Adriana Iliescu a adus pe lume o fetita frumoasa si sanatoasa: Eliza Maria Bogdana.

Anii au trecut, iar Adriana Iliescu pare sa se descurce foarte bine cu rolul de mamica. Isi doreste sa traiasca macar pana cand fiica ei va implini 20 de ani.

Adriana si Eliza Maria Bogdana, mama si fiica, un vis care a devenit realitate, dupa o viata de incercari si de asteptari. Timp de 9 ani, Adriana Iliescu a facut totul ca sa-si implineasca cel mai mare vis. Timp de 9 ani, a facut tratamente si a sperat ca intr-o buna zi cineva o va striga mama.

Adriana Iliescu a indraznit si a facut totul ca sa aiba acest copil, unii au fost de partea ei, majoritatea a privit-o ca pe o ciudatenie iar altii nu s-au sfiit sa o condamne... Pentru Adriana, insa, acest copil era cel mai mare vis al vietii.In urma cu mai bine de 10 ani, Adriana Iliescu a auzit pentru prima oara de fertilizarea artificiala.

Controversatul profesor italian Severino Antinori, cel care a vorbit pentru prima data despre clonarea umana, obtinuse primul copil in eprubeta. In acea clipa, Adriana si-a jurat ca va ajunge la clinica lui din Italia. 

Adriana a ajuns la profesorul Antinori, dar nu a avut bani sa ramana pentru tratament. A obtinut, insa, un raspuns pozitiv, in sensul ca avea toate sansele sa devina mama cu ajutorul fertilizarii artificiale. S-a intors in tara si la scurt timp, a aflat ca la Timisoara s-a nascut primul copil roman obtinut in laborator. A plecat imediat acolo si a inceput tratamentul.

La prima ecografie, pe monitor s-au vazut batand nu una, nu doua, ci trei inimi.Trei vietii erau cuibarite in pantecul viitoarei mame. Unul dintre embrioni s-a oprit in evolutie,dar sarcina a continuat fara probleme si in scurt timp Adriana a aflat ca va avea 2 fetite.

Cu putin timp inaintea de nasterea fetitelor ,medicii au observat ca una dintre inimi a incetat sa bata.Un singur copil mai traia in pantecul mamei. Ca sa nu-i puna viata in pericol, medicii au adus-o pe lume pe Eliza Maria inainte de termen.

Eliza Maria Bogdana a ramas in maternitatea Giulesti pana a ajuns sa cantareasca 3 kg. Zi de zi, mamica ei a vizitat-o, i-a adus jucarii si i-a citit povesti scrise chiar de ea.

„Povestirile adevarate” au fost alaturi de Eliza inca din prima clipa. Am fost martori la venirea ei pe lume. Am vazut-o facand primii pasi. Am auzit-o rostind primele cuvinte. Fetita care parca ieri abia sosea pe lume, atragand atentia unei lumi intregi, are astazi 5 ani.

Program PRO 2

 • Luni
 • 06:15 Pazeste-ma de mine!
  75 min
  07:30 Baiatul meu
  90 min
  09:00 In calea fericirii
  120 min
  11:30 Suflete pierdute
  90 min
  13:00 Totul pentru iubire
  120 min
  15:00 Casatorie cu bucluc
  60 min
  16:00 In calea fericirii
  120 min
  18:00 Totul pentru iubire
  120 min
  20:00 Casatorie cu bucluc
  60 min
  21:00 Baiatul meu
  60 min
  22:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  23:00 Fiicele doamnei Fazilet
  60 min
  00:00 Totul pentru iubire
  120 min
  02:00 Casatorie cu bucluc
  60 min
  03:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  04:00 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  04:30 Suflete pierdute
  60 min
  05:30 Fiicele doamnei Fazilet
  60 min
  05:30 END OF THE DAY
  0 min
  06:30 Pazeste-ma de mine!
  60 min
Modifică setările cookies