Cornel Tabacaru - romanul care a facut bani vazand suc la dozator si a ajuns sa se plimbe in croaziera pe o copie a Titanicului - VIDEO

Cornel Tabacaru, milionarul care a cumparat cel mai scump bilet in croaziera cu o copie fidela a vaporului Titanic, are o poveste de viata fascinanta, care i-ar face pe multi invidiosi. A ajuns unul dintre cei mai bogati romani din lume, desi provine dintr-o familie saraca.

50.000 de euro l-a costat pe Cornel Tabacaru aventura vietii sale. Cine este romanul care isi permite o astfel de calatorie? Ei bine, el este cel care a adus sucul TEC, imediat dupa Revolutie.

Afacerea i-a adus o multime de bani, dar barbatul nu s-a oprit doar la atat. A vandut masini, vagoane de dormit... pe scurt, a fost un bun intreprinzator, Iar azi, culege roadele.

Omul de afaceri va sta trei saptamani pe mare, in cea mai scumpa cabina de pe noul Titanic ce va reface traseul vaporului care a naufragiat in anul 1912. Vor fi de asemenea acolo, printre bogatii lumii, Leonardo di Caprio si Kate Winslet, actorii care au dat viata personajelor din filmul Titanic.

Viata multi-milionarului Cornel Tabacaru suna ca un scenariu de film. S-a nascut intr-o familie extrem de modesta, cu parinti invatatori. De Craciun, isi aminteste el, imparteau cu totii o singura portocala. O taiau in doua, el lua o jumatate, fratele lui pe cealalta, iar parintii coaja. Mama radea partea de coaja pentru a o pune in cozonac. Toate aceste trairi i-au intarit, mic fiind, dorinta de a face bani.

Atunci a inceput Cornel Tabacaru sa simta gustul banului. Spune ca el s-a nascut negustor, dar ca in viata, pentru a face avere, ai nevoie de putina minte, sa fii muncitor si, nu in ultimul rand, sa ai noroc. Acestea sunt ingredientele succesului garantat, ne asigura omul de afaceri care astazi are putin peste 60 de ani.

La prima vedere, juri ca e un om simplu. Si asta pentru ca este modest si foarte sincer. Nu epateaza prin haine sau incaltaminte cumparata de la cine stie ce case de moda celebre. Dar, ca orice om care stie sa faca bani, ii place sa ii si cheltuiasca. Ultima investitie? O croaziera cu o copie fidela a celebrului vapor Titanic.

Visul milionarului va dura in jur de trei saptamani. Atat el, cat si ceilalti pasageri vor simti atmosfera de pe Titanic, dar intr-o forma adaptata vremurilor noastre, cu piscine, sali de fitness si centre spa. Va fi cu siguranta excursia vietii lui, mai ales ca romanul nostru iubeste de cand se stie calatoriile pe mare. Desi, evident, si-ar permite propriul vapor, nu are o parere prea buna despre bogatii care isi cumpara yahturi.

Cornel Tabacaru are propria filosofie de viata si nu pare dispus sa si-o schimbe. A avut mereu o atitudine de lider, inca de pe vremea comunismului, cand era sef de statiune in Cheia. A intuit nu o va duce prea bine in tara, dar, pentru ca sotia lui era insarcinata, nu au putut pleca imediat din Romania.

Au reusit sa plece in Canada la aproape un an dupa Revolutie, dupa nasterea primei lui fiice, Stefana. Multa vreme a fost pe drumuri, intre Canada si Romania si, spune el, a muncit pe branci pentru a-si permite acum orice.

Norocul i-a suras lui Tabacaru din plin dupa Revolutie. In primii cinci ani nu a platit taxe pentru prima firma. Apoi, legea i-a permis sa mai activeze inca pe atat, daca dovedeste ca firma are continuitate. Prin anul 1994, romanii erau inca uimiti de tot ceea ce era nou. Sucul TEC, adus de Cornel Tabacaru, a fost unul dintre acele lucruri. Omul de afaceri facuse deja multi bani, dar nu s-a oprit aici. A continuat cu o activitate total diferita. Dar, de asemenea, extrem de banoasa.

Program PRO 2

 • Sâmbătă
 • 06:30 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  07:30 Baiatul meu
  90 min
  09:00 In calea fericirii
  120 min
  11:30 Suflete pierdute
  90 min
  13:00 Totul pentru iubire
  120 min
  15:00 Casatorie cu bucluc
  60 min
  16:00 In calea fericirii
  120 min
  18:00 Totul pentru iubire
  120 min
  20:00 Casatorie cu bucluc
  60 min
  21:00 Baiatul meu
  60 min
  22:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  23:00 Fiicele doamnei Fazilet
  60 min
  00:00 Totul pentru iubire
  120 min
  02:00 Casatorie cu bucluc
  60 min
  03:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  04:00 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  04:30 Suflete pierdute
  60 min
  05:30 Fiicele doamnei Fazilet
  60 min
  05:30 END OF THE DAY
  0 min
  06:30 Pazeste-ma de mine!
  60 min
Modifică setările cookies