(P) Minighid de stil pentru purtarea adidașilor

Poate să pară greu de crezut, dar în urmă cu ceva decenii, adidașii erau sinonimi doar cu sportul, nu și cu moda. Bărbații nu purtau niciodată încălțăminte sport în afara sesiunilor de exerciții fizice, iar domnișoarele n-ar fi acceptat în ruptul capului să asorteze fuste sau rochii cu o pereche de adidași confortabili. 

(P) Minighid de stil pentru purtarea adidașilor

În zilele noastre, însă, pantoful sport a devenit o adevărată “vedetă” a podiumurilor de modă. Astfel, adidașii au ajuns să întregească look-uri elegante, romantice sau chiar sobre! Dacă nu știi cu ce se potrivesc diferitele modele de pantofi sport, să știi că ai ajuns unde trebuie! Din minighidul de mai jos vei afla cum poți purta pantofi sport la diferite ținute, pentru un look de milioane!

Cum porți adidașii cu pantaloni

Boyfriend jeans, colanți, pantaloni drepți, evazați sau de trening, blugi skinny, și orice alt tip de pantalon poate fi combinat cu o pereche potrivită de adidași. Primul pas este să stabilești stilul pe care vrei să îl emani. 

Dacă vizezi un look business, de exemplu pentru mers la birou, nu vei da greș cu o cămașă albă, o pereche de blugi boyfriend și adidașii albi. Ieși la o plimbare prin parc, iar după vrei să iei cina la noul restaurant deschis în oraș? Nimic mai simplu - pantalonii drepți sau skinny pot fi îmbrăcați cu un top lejer, cu print colorat, iar în picioare vei putea lua perechea ta preferată de adidași! Pentru o ieșire în natură, o pereche de adidași colorați va întregi look-ul relaxat format din colanți și hanorac oversize.

Cum porți adidașii cu fuste și rochii 

Credeai că fustele și rochiile pot fi purtate doar cu pantofi? Ei bine, pregătește-te să fii uimită! Cele mai apreciate combinații cu adidași sunt cele care sparg normele, cum ar fi o rochie lejeră de vară cu dantelă, purtată cu unul dintre cele mai cool modele noi de adidași Puma

Poți deconstrui stilul elegant al unei fuste plisate dacă o porți cu niște adidași masivi, asemenea modelului Balenciaga devenit faimos în ultimii ani.  Mai puțin important atunci când discutăm despre pantaloni și fuste, materialul adidașilor trebuie neapărat să se potrivească rochiei purtate. În acest sens, combină fără griji bumbacul și pânza cu dantela sau mătasea și pielea cu stofa.

Cum accesorizezi o ținută cu adidași

Mergem mai departe cu minighidul de stil pentru purtarea adidașilor și discutăm despre accesoriile care pot fi purtate. Numărul lor total (incluzând geanta și eșarfa) nu trebuie să depășească limita de cinci. În caz contrar, ținuta ta va fi prea încărcată, iar din punct de vedere vizual, anumite piese vor fi “sufocate”, iar altele - “sufocante”.

Bijuterii

În ceea ce privește colierele, brățările, cerceii sau inelele, există o singură regulă - evită accesoriile voluminoase, așa numitele bijuterii statement. Acestea aduc o anumită greutate unei ținute, care poate interfera cu lejeritatea sau romantismul stilului pe care ai încercat să îl creezi.

Genți sau eșarfe

Pe cât posibil, caută să combini materiale complementare, astfel:

 • bumbac cu piele, catifea, piele întoarsă și denim;
 • piele cu denim, mătase, stofă sau cașmir ș.a. 

Evită demodatul clișeu al asortării genții cu încălțămintea, din punct de vedere cromatic. 

Lasă-ți imaginația să se joace cu nuanțele, iar astfel îți vei descoperi propriul stil! De asemenea, sfatul designerilor este să lași geanta plic trebuie acasă atunci când te încalți cu adidași!

Așadar, adidașii sunt un accesoriu vestimentar de nădejde, care poate fi combinat într-o multitudine de stiluri. Nu uita, stilul tău este cel care ți se potrivește cel mai bine, așa că experimentează cu încredere în oglindă, iar apoi simte-te bine în adidașii tăi!

Program PRO 2

 • Vineri
 • 07:00 Tanar si nelinistit
  45 min
  07:45 Iubire ca in filme
  90 min
  09:15 Camera 309
  60 min
  10:15 Regina noptii
  105 min
  12:00 Putin sunt si al tau
  135 min
  14:15 Inima nu cere voie
  60 min
  15:15 Camera 309
  60 min
  16:15 Tanar si nelinistit
  45 min
  17:00 Dincolo de noi
  60 min
  18:00 Inima nu cere voie
  60 min
  19:00 Putin sunt si al tau
  120 min
  21:00 Camera 309
  60 min
  22:00 Regina noptii
  60 min
  23:00 Iubire ca in filme
  60 min
  00:00 Putin sunt si al tau
  120 min
  02:00 Iubire ca in filme
  60 min
  03:00 Dincolo de noi
  45 min
  03:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  04:15 Regina noptii
  45 min
  05:00 Inima nu cere voie
  45 min
  05:45 Dincolo de noi
  60 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  60 min