Ceee?! Perversiuni sexuale?!

In timp, in numele decentei si in umbra unei ipocrizii sustinute cu strasnicie, oamenii au inceput sa pretinda unii de la ceilalti ca relatiile sexuale sa fie... cuminti. S-a aruncat umbra pacatului, tot de ochii lumii, asupra atingerilor sexuale, in timp ce, cei mai mari predicatori se indeletniceau nestingheriti cu cele mai mari orgii posibile. Si asa a inceput, prin aceasta ipocrizie comuna, prigonirea fanteziei sexuale, a imaginatiei, asa a aparut acest termen dispretuit - tot de ochii lumii - perversiunea sexuala.

Ceee?! Perversiuni sexuale?!

Ce este perversiunea sexuala, de unde a pornit, este de incurajat, ce e de facut? Astea sunt cateva intrebari si teme pe care as vrea sa le dezbatem in cadrul acestui articol...

Stim cu totii, relatia intre parteneri are ca si componenta importanta, viata sexuala. Te poti intelege perfect in rest, cuplul poate avea o viata sociala perfecta, pot functiona toate legaturile afective, totul poate fi perfect... daca, insa, viata sexuala a cuplului este nesatisfacatoare, cuplul nu va functiona pe termen lung.

Ce inseamna "viata sexuala normala"? Vorbind "tehnic", lucrurile sunt simple... o frecventa a "intamplarilor fericite" care sa-i satisfaca pe amandoi partenerii si atingerea "culmilor bucuriei" de catre amandoi.

E asa simplu? Pai... nu prea. De ce? Pentru ca nu putem vorbi tehnic, la capitolul acesta vorbim de pasiune, de intelegerea partenerului, de fanteziile personale ale fiecaruia dintre cei doi.
E, si atunci cand ajungem la fantezii, incepem sa ne apropiem de partea aceea infama, de perversiuni.

Si, hai sa vorbim de perversiuni... caci tot se sperie toti de termenul asta.

Social-vorbind, "acuplarea sexuala" trebuie sa fie "cuminte". Adica pozitia misionarului si alte cateva tristeti, cu lumina stinsa, usile incuiate, geamurile inchise, ochii inchisi si... un radio pornit pe undeva prin casa, ca nu cumva sa se auda ceva!

Dar, noi nu vorbim si facem in dormitor lucrurile asa cum, las si ipocrit, pretinde societatea, nu?

Pentru ca in dormitor este treaba fiecarui cuplu in parte sa faca lucrurile asa cum simte si isi doreste.

Poate ca partenerul tau isi doreste sa se imbrace in clovn si sa recite din Luceafarul in timp ce faceti dragoste... fiecare cu pasarelele lui, nu? Si daca lui ii face placere treaba asta, de ce sa-l refuzi?! Pentru ca, vezi-Doamne, in ochii vecinei de la 2 asta s-ar numi perversiune sexuala? Si daca ii faci damblaua omului si-l accepti asa cum e, poate ca si el va accepta bucuros sa-ti implinesti tu o fantezie... care ar putea fi oricare, si care, odata implinita, te-ar duce pe culmile zambetului perpetuu. Totul tine de comunicare, de acceptare, de impartasirea lucrurilor intime, a dorintelor legate de dormitor.

Pentru ca in dormitor - si folosesc acest termen, "dormitor", total generic, caci poate fi in dormitor / sub dormitor / pe dormitor / in bucatarie / in sufragerie / in debara / sau oriunde altundeva privat - este permis orice. Orice isi doresc cei doi parteneri, dupa ce vorbesc si ajung la concluzia ca le-ar provoca placere.

Pentru ca "perversiuni sexuale" este doar un termen gol, orb, si mut, sub care societatea incearca sa ascunda trasaturile umane.

Cat timp aceste "perversiuni sexuale" nu provoaca daune partenerilor, nici fizice, nici psihice si nici de un alt gen care nu-mi vine mie in cap acum, cat timp ce toate acestea se intampla in intimitate, cat timp provoaca placere amandorura, sau fiecaruia in parte, pe rand... nu mai sunt perversiuni, ci fantezii.

Si daca noi alegem sa negam aceste fantezii, sa le evitam, sa le refuzam... nu facem altceva decat sa ne indreptam catre o viata sexuala plata, lipsita de orice fel de condiment, ne refuzam pornirile in numele lucrurilor nedrept si ipocrit pretinse de o societate cu care nu traim in pat.

Deci, pana la urma, e treaba fiecarui cuplu, ce alege sa faca sau nu in dormitor. Si, daca vrem o viata sexuala care sa ne implineasca, ar fi bine sa ne scoatem din cap cutumele societatii si sa ne strecuram in pat cu mintea deschisa si pusi pe... sotii!

Ce zici? Stam cuminti, ascultand ce spune societatea, sau traim intr-un cuplu implinit, relaxat si deschis catre... fericire?

Acestea fiind spuse... ma inclin si va salut, cu drag!

Cabral.

Program PRO 2

 • Duminică
 • 06:45 Tanar si nelinistit
  60 min
  07:45 La usa ta, iubirea
  90 min
  09:15 Razbunare pe tocuri - S. 1
  60 min
  10:15 Dragostea nu uita
  90 min
  11:45 Sara
  135 min
  14:00 La usa ta, iubirea
  60 min
  15:00 Razbunare pe tocuri - S. 1
  60 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Dragostea nu uita
  60 min
  18:00 La usa ta, iubirea
  60 min
  19:00 Sara
  120 min
  21:00 Razbunare pe tocuri - S. 1
  60 min
  22:00 Inima de tigan
  90 min
  23:30 Sara
  120 min
  01:30 Tanar si nelinistit
  60 min
  02:30 Inima de tigan
  75 min
  03:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  04:15 Doctorul casei
  45 min
  05:00 La usa ta, iubirea
  45 min
  05:45 Dragostea nu uita
  60 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  60 min
Modifică setările cookies