Iubire si onoare a fost vanduta de MediaPro Distribution in tari din intreaga lume

MediaPro Distribution, distribuitor global exclusiv al celei mai recente telenovele romanesti de succes, "Iubire si onoare", a vandut serialul in tarile latino-americane, Statele Unite ale Americii si o parte din tarile africane, informeaza un comunicat.

Iubire si onoare a fost vanduta de MediaPro Distribution in tari din intreaga lume

"MediaPro Distribution a vandut telenovela romaneasca «Iubire si onoare» in toate tarile din America Latina, Statele Unite ale Americii, precum si in tarile vorbitoare de limba franceza din Africa si departamentele si teritoriile franceze de peste mari (Département d'outre-mer - Territoire d'outre-mer). De asemenea, negociem alte vanzari cu distribuitori locali si canale TV din Asia (Indonezia, India si Filipine), iar serialul va fi difuzat in curand si in tarile vecine din Europa de Est", a declarat Anca Truta, director general al MediaPro Distribution, companie a CME.

In ultimii ani, telenovelele romanesti si-au asigurat o pozitie importanta pe piata internationala de gen, serialele MediaPro Pictures fiind vandute in mai multe tari.

Telenovela "Inima de tigan" a fost vanduta in Turcia, Bulgaria, Ucraina, Serbia, Muntenegru, Bosnia, Hertegovina, Slovacia, Slovenia, Croatia, America Latina (Argentina, Bolivia, Brazilia, Chile, Columbia, Costa Rica, Cuba, Republica Dominicana, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexic, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Uruguay, Venezuela) si in Statele Unite ale Americii.

Un spin-off al serialului "Inima de tigan", "Regina", un alt succes al producatorului roman, a fost vandut in Slovacia, Serbia, Muntenegru si Slovenia.

Pe de alta parte, serialul romantic "Ingerasii" a fost vandut in Cehia, Croatia, Serbia, Muntenegru, Iran, America Latina (Argentina, Bolivia, Brazilia, Chile, Columbia, Costa Rica, Cuba, Republica Dominicana, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexic, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Uruguay, Venezuela) si in SUA.

De asemenea, prima telenovela romaneasca, "Numai iubirea" a fost vanduta in Serbia, Muntenegru, Bosnia, Hertegovina, Macedonia, Polonia, Slovacia si Ucraina.

Telenovela "Lacrimi de iubire" a fost vanduta in Moldova, Serbia, Muntenegru, Bosnia, Hertegovina, Macedonia, Bulgaria si in tarile din Comunitatea Statelor Independente (CIS) - Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Kazahstan, Kargazstan, Rusia, Tadjikistan, Turkmenistan, Ucraina, Uzbekistan, Estonia, Lituania si Letonia.

Totodata, serialele "Iubire ca in filme", "Razboiul sexelor" si "Pacatele Evei" au fost vandute in Moldova, in timp ce "Aniela", prima telenovela romaneasca de epoca, a fost vanduta in Slovacia, iar "Daria, iubirea mea" a fost vanduta in Moldova, Serbia, Muntenegru, Bosnia, Hertegovina si Macedonia.

Pe de alta parte, serialul "Doctori de mame" a fost vandut in Serbia si Muntenegru.

Program PRO 2

 • Vineri
 • 06:00 Umbre din trecut
  75 min
  07:15 Dragoste cu imprumut
  105 min
  09:00 Razbunare pe tocuri - S. 1
  60 min
  10:00 Maine e o noua zi
  90 min
  11:30 Umbre din trecut
  60 min
  12:30 Si fara sani exista Paradis
  135 min
  14:45 Razbunare pe tocuri - S. 1
  60 min
  15:45 Vieti schimbate
  60 min
  16:45 Umbre din trecut
  75 min
  18:00 Maine e o noua zi
  60 min
  19:00 Familia sotului meu
  120 min
  21:00 Razbunare pe tocuri - S. 1
  60 min
  22:00 Mostenirea
  60 min
  23:00 Dragoste cu imprumut
  60 min
  00:00 Familia sotului meu
  135 min
  02:15 Mostenirea
  45 min
  03:00 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  03:30 Daria, iubirea mea
  60 min
  04:30 Mostenirea
  45 min
  05:15 Maine e o noua zi
  45 min
  06:00 Umbre din trecut
  75 min