Pretul dragostei revine Acasa!

Povestea captivanta dintre Defne si Omer continuă Acasa, cu intrigi neasteptate! Prețul dragostei revine pe 21 august, iar telespectatoarele vor putea urmsri aventurile prin care trec iubitele personaje ale telenovelei de luni pana vineri, de la 19:00. In fiecare seara, Acasa a pregatit cate doua episoade ale indragitei productii turcesti.

Pretul dragostei revine Acasa!

Pretul dragostei spune povestea lui Defne (Elçin Sangu), chelnerita in restaurantul in care omul de afaceri Omer este trimis la o intalnire dezastruoasa cu Neriman. Pentru a incerca sa scape de femeia cu care s-a intalnit, Omer pretinde ca Defne este iubita lui si o saruta. Vazand chimia neasteptata dintre cei doi, Neriman o urmareste pe Defne si ii ofera o suma mare de bani pentru a-l face pe Omer sa se indragosteasca de ea. Defne are foarte mare nevoie de bani, accepta propunerea si, dupa o schimbare importanta de look, se angajeaza ca asistenta personala a barbatului. Se va indragosti Omer de asistenta lui sau aceasta va renunta si va incerca sa gaseasca dragostea adevarata in alta parte?

Incepand cu 21 august, de la ora 19:00, telespectatorii Acasa vor afla care este Pretul dragostei!

Acasa. Traiesti cu pasiune!

Program PRO 2

  • Sâmbătă
  • 07:00 Dragoste cu imprumut
    90 min
    08:30 Razbunare pe tocuri - S. 1
    75 min
    09:45 Maine e o noua zi
    90 min
    11:15 Umbre din trecut
    75 min
    12:30 Familia sotului meu
    150 min
    15:00 Razbunare pe tocuri - S. 1
    45 min
    15:45 Vieti schimbate
    60 min
    16:45 Umbre din trecut
    75 min
    18:00 Maine e o noua zi
    60 min
    19:00 Familia sotului meu
    120 min
    21:00 Razbunare pe tocuri - S. 1
    60 min
    22:00 Mostenirea
    60 min
    23:00 Dragoste cu imprumut
    60 min
    00:00 Familia sotului meu
    120 min
    02:00 Mostenirea
    60 min
    03:00 Doctorul casei
    45 min
    03:45 Daria, iubirea mea
    45 min
    04:30 Mostenirea
    45 min
    05:15 Maine e o noua zi
    45 min
    06:00 Umbre din trecut
    60 min