Selena Gomez, intr-o ipostaza socanta: aproape goala si cu mainile incatusate   GALERIE FOTO

Selena Gomez, intr-o ipostaza socanta: aproape goala si cu mainile incatusate GALERIE FOTO
Citeste mai mult despre: Selena Gomez, catuse, Vanessa Hudgens
Data publicarii: 10 Ianuarie 2013

Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson si Rachel Korine au fost arestate! Mai mult decat atat, cele patru erau in costume de baie cand s-a intamplat acest lucru.

Selena Gomez si-ar putea soca fanii, obisnuiti cu  aparitiile ei delicate si feminine, cu imaginile in care apare dezbracata si purtand catuse la maini.
 
Din fericire, vedeta nu a trecut printr-o situatie jenanta. Imaginile fac parte din cel mai recent film al sau – “Spring Breakers”.
 
In cel mai recent trailer al filmului, Selena si colega sa de platou Vanessa Hudgens apar in costum de baie si purtand catuse.
 
Realizat in Miami, filmul spune povestea a patru tinere care ajung la inchisoare dupa ce jefuiesc un restaurant, pentru a putea pleca din oras in vacanta de primavara.
 
Totusi, cele patru fete dau de necazuri si mai mari cand sunt eliberate din inchisoare de catre un distribuitor de droguri si traficant de arme, interpretat de James Franco. Problemele tinerelor incep cand personajul lui Franco le plateste cautiunea numai pentru a le obliga sa rezolve pentru el niste treburi ilegale.
 
Atat Vanessa, cat si Selena, demonstreaza prin rolurile interpretate in acest film cat de mult au evoluat. Cele doua vedete vor sa arate tuturor ca s-au maturizat din punct de vedere profesional si sunt pregatite pentru roluri mai dificile.
 
Totusi, Vaness Hudgens a marturisit ca scena de sex in trei, pe care a filmat-o alaturi de Ashley Benson, a fost foarte dificila si stresanta.

"Mie mi-a distrus nervii. I-am spus agentului meu ca nu mai vreau sa fac asa ceva niciodata", a povestit actrita despre respectiva scena sexy.
 
Pe de alta parte, s-a zvonit ca Ashley Benson ar fi avut o relatie cu James Franco dupa ce s-a despartit de Ryan Good, cel mai bun prieten al lui Justin Bieber, iubitul Selenei. James Franco a negat aceste zvonuri.

Spring Breakers” spune povestea unor adolescente care sunt in vacanta in  Florida si pentru ca raman fara bani decid sa jefuiasca un restaurant, iar de aici incep o serie de aventuri.

Cele patru protagoniste apar in bikini in cea mai mare parte a filmului, iar personajul Selenei este implicata in furt, droguri si consum de alcool.

Vezi mai multe poze aici

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    105 min
    07:45 Acea fata
    60 min
    08:45 Ingeri tacuti
    75 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    135 min
    15:00 Pamantul, Soarele si tu
    120 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    165 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies