Ricky Martin și-a anulat concertul de la Madrid din cauza unor probleme de sănătate

Ricky Martin și-a anulat concertul de la Madrid din cauza unor probleme de sănătate
Citeste mai mult despre: Ricky Martin, Jwan Yosef, Madrid, Rod Stewart
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 17 Decembrie 2023

Aflat încă în mijlocul unui scandal legat de felul în care a gestionat relația cu un nepot al său, artistul portorican a fost nevoit să suspende și unul dintre importantele sale show-uri din Europa.

Anul 2023 a fost un an foarte intens, din punct de vedere profesional, pentru Ricky Martin, după ce a susținut nenumărate concerte în diverse locuri din întreaga lume. Cu toate acestea, programul său agitat, repetițiile epuizante, călătoriile cu avionul, schimbările de vreme din diferitele țări în care a concertat și unele neplăceri din viața personală, se pare că și-au pus amprenta asupra lui.

Cântărețul este bolnav și, din cauza faptului că starea sa de sănătate nu îi permite să urce pe scenă să cânte, a fost nevoit să își anuleze spectacolul programat pentru 16 decembrie din cadrul festivalului Christmas by Starlite din Madrid.

Joi, prin intermediul contului de Instagram al echipei oficiale a lui Ricky Martin, a fost anunțată anularea concertului pe care starul portorican îl avea programat. „Din păcate, trebuie să vă informăm că, din motive de sănătate neprevăzute, concertul simfonic al lui Ricky Martin, programat pentru această sâmbătă, 16 decembrie. Artistul internațional a contractat o gripă severă, care îl împiedică să ofere concertul pe care publicul său îl merită și pe care este obișnuit să îl vadă. Ricky regretă profund că trebuie să anuleze un concert, mai ales unul atât de special ca acesta, și va reveni în curând cu toată forța care îl caracterizează“, se arată în mesaj.

„Madrid, mă doare atât de tare că trebuie să confirm asta. Îmi cer scuze pentru orice neplăcere pe care acest lucru o poate cauza“, a scris și cântărețul pe contul său, care nu s-a putut alătura unor artiști ca Rod Stewart, Manuel Turizo, Carlos Rivera și Sebastián Yatra.

Pe 25 decembrie va fi primul Crăciun pe care latin lover-ul îl va sărbători fără Jwan Yosef, de care și-a anunțat despărțirea în acest an, după șase ani de căsnicie, deși este posibil ca cei patru copii ai săi să-l însoțească la masa de Crăciun, având în vedere relația civilizată pe care continuă să o aibă. „Jwan și cu mine vom fi întotdeauna o familie. Avem doi copii pe care îi vom crește împreună și asta nu se întâmplă doar acum. Planificăm această situație de mult timp, este o situație pre-pandemică“, a declarat cântărețul în august anul trecut.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 O propunere virala
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Montecristo
    60 min
    22:30 O nunta ca-n povesti
    120 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    04:15 O nunta ca-n povesti
    105 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies