PRO 2 aduce un nou serial turcesc, premiat - Dragoste de contrabanda

PRO 2 aduce publicului un nou serial turcesc  - Dragoste de contrabanda. El - un spirit in cautarea dreptatii. Ea - mostenitoarea unui imperiu. Destinul lor - unit de o tragedie, iar adevarul un secret ascuns. 

PRO 2 aduce un nou serial turcesc, premiat - Dragoste de contrabanda

Serialul prezinta o poveste uluitoare, plina de mister si romanism. Personajele principale, Ömer, un tanar politist si Elif, fata uneia dintre cele mai importante familii din Istanbul, trebuie sa se intalneasca cu un tragic eveniment. 

Logodnica lui Ömer, Sibel, si tatal lui Elif, Ahmet Denizer, sunt gasiti morti in aceeasi masina, ambii impuscati in cap.

Ömer și Elif incep sa investigheze cazul, pentru a intelege de ce acesti doi oameni care sunt din doua lumi diferite se aflau in aceeasi masina si de ce au fost omorati. Punctul culminant apare atunci cand Ömer gaseste un diamant in camera logodnicei sale si un altul in masina unde s-au gasit cadavrele. Atunci realizeaza ca aceasta crima are legatura cu diamantele.

Elif si Ömer incep sa investigheze cazul impreuna si sa se increada unul din celalalt.

Premiera serialului Dragoste de contrabanda are loc vineri, 22 iunie, ora 21:00

Program PRO 2

  • Sâmbătă
  • 07:00 Mama campionului
    60 min
    08:00 Dulce-amarui
    105 min
    09:45 Petale de singuratate
    90 min
    11:15 Raze de luna
    135 min
    13:30 Dragoste cu imprumut
    75 min
    14:45 Dulce-amarui
    45 min
    15:30 Petale de singuratate
    75 min
    16:45 Intr-o alta viata
    75 min
    18:00 Mama campionului
    60 min
    19:00 Raze de luna
    120 min
    21:00 Dulce-amarui
    60 min
    22:00 State de Romania
    60 min
    23:00 Dragoste cu imprumut
    60 min
    00:00 Raze de luna
    120 min
    02:00 Petale de singuratate
    60 min
    03:00 Mama campionului
    45 min
    03:45 State de Romania
    45 min
    04:30 Ce se intampla, doctore ?
    30 min
    05:00 Dragoste cu imprumut
    45 min
    05:45 Intr-o alta viata
    75 min