(P) Scapă de cariile dentare făra durere si fara anestezie!

(P) Scapă de cariile dentare făra durere si fara anestezie!
Citeste mai mult despre: carii dentare, stomatologie
Data publicarii: 20 Februarie 2020

 

 

De foarte multe ori, pacienții aleg să amâne vizitele la medicul specialist în stomatologie sau chiar să renunțe la aceasta, de teama durerii resimțite în timpul procedurilor din trecut, sau de frica unei posibile complicații și recidive. Uită de aceste temeri cu echipa de #LifeDentisti! 

#LifeDentistii sunt o echipă de medici profesioniști și foarte bine pregătiți, inspirați să trateze conform principiilor stomatologiei holistice de către medicul fondator al clinicii Life Dental Spa, doctor Cristina Obreja, medic specialist în laser stomatologic. 

Life Dental Spa este un dental spa, o clinică stomatologică modernă în centrul capitalei, echipată cu tehnologia de ultima generație a laserului dentar. Laserul stomatologic este cea mai nouă inovație care ajută la tratarea afecțiunilor orale, inclusiv a cariilor dentare profunde, FĂRĂ DURERE și FĂRĂ COMPLICAȚII. 

De ce apar cariile dentare? 

Caria dentară este una dintre cele mai întâlnite afecțiuni în rândul pacienților care aleg cabinetul stomatologic din București, fie că este vorba de copii sau de pacienți mai în vârstă. Caria dentară are drept cauză principală lipsa igienei corespunzătoare. 

Atunci când vizitele periodice la medicul stomatolog (o dată la șase luni) pentru igienizare nu sunt respectate, iar periajul zilnic (de minimum două ori pe zi, dimineața și seara) nu este respectat, resturile alimentare restante  sunt ,,hrană” pentru bacteriile prezente în cavitatea orală. 

Bacteriile încep să se dezvolte și să acționeze nociv asupra smalțului, ducând, în timp și în lipsa unei intervenții, la apariția cariilor dentare. 

Alege Life Dental Spa și bucură-te de voucher-ul de 100 de lei pentru prima consultație cu camera intraorală! Alege să previi, decât să tratezi!

Cum îți dai seama că ai o carie dentară?

De foarte multe ori, pacienții nici nu realizează că au o carie dentară până nu ajung cu teamă la medicul stomatolog, suferind de o durere puternică și de o sensibilitate aparte. Semnele că suferi de o carie dentară sunt: 

Durere la consumul de alimente prea calde, prea reci sau prea dulci 

Sensibilitate dentară accentuată 

Dintele afectat prezintă zone brun-maronii sau chiar o cavitate

Gingia poate sângera în dreptul dinților afectați 

Tratează la timp! 

#LifeDentistii încurajează pacienții să respecte vizitele periodice la medicul specialist, pentru a putea preveni evoluția cariilor. Tratarea cariilor cu laserul este un procedeu minim-invaziv, complet NEDUREROS și foarte ușor de acceptat de către pacienți, iar rezultatele sunt uimitoare. 

Echipa Life Dental Spa a ales să utilizeze laserul stomatologic grație beneficiilor sale, și anume: 

Terapie minim-invazivă

Lipsa durerii

Nu necesită anestezie 

Distruge bacteriile implicate în apariția cariei 

Minimizează riscul complicațiilor 

Scade riscul recidivei 

Ba mai mult! Specialiștii Life Dental Spa au ales să trateze modern cariile dentare nu doar cu ajutorul terapiei laser, ci și cu materiale biocompatibile, lipsite de riscuri pentru sănătate pe termen lung. 

Este vorba despre PLOMBELE NON-TOXICE, realizate din materiale dentare complet nedăunătoare pentru organism, care nu conțin compuși toxici de tip HEMA, care pot fi toxice pentru dintele pe care sunt plasate.

Life Dental Spa, un nou sediu 

Grație numărului mare de pacienți mulțumiți, Life Dental Spa deschide ușile unui nou sediu. Pe lângă clinica din centrul Bucureștiului, Life Dental Spa deschide o nouă clinică în zona Piața Victoriei, pe strada Frumoasă, echipată cu tehnologia de ultimă generație laser. 

Alege Life Dental Spa și ai grijă de sănătatea dinților tăi cu ajutorul stomatologiei moderne!

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 Darul de nunta
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Gustul infrangerii
    60 min
    22:30 Scantei peste Brooklyn
    120 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Scantei peste Brooklyn
    90 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies