(P) Păreri PEFOC - topul celor mai populare focare de șemineu cu șamotă

(P) Păreri PEFOC - topul celor mai populare focare de șemineu cu șamotă
Data publicarii: 16 Noiembrie 2020

După o zi lungă la muncă, meriți să te refugiezi în confortul unui șemineu deosebit. 

Tocmai de aceea, unul dintre cele mai înțelepte sfaturi primite de la specialiștii în materie de soluții de încălzire alternativă de la Pefoc, este să acordăm atenția cuvenită și asupra tipului și calității materialelor din care vor fi confecționate focarele, indiferent dacă le vom folosi pentru construcția unui semineu pe lemne, a unei sobe rustice pe lemne sau al unui șemineu de tip centrală. Pornind de la această recomandare, ne-am gândit să vă prezentăm un top al celor mai potrivite soluții de focare pentru șemineul tău.

Și chiar dacă ne aflăm în prag de Black Friday, produsele din gama termicelor premium -  începând de la șemineele clasice și până la modelele decorative de semineu electric,  beneficiază de oferte promoționale pe tot parcursul anului și nu doar la final. Așadar, nu este nevoie să aștepți luna noiembrie pentru a profita de reduceri substanțiale! În catalogul pefoc.ro vei avea ocazia să te bucuri periodic de prețuri bune, și nici nu va trebui să-ți faci grija stocurilor epuizate peste noapte. Acestea fiind spuse, în rândurile care urmează, ne-am propus să vă detaliem unele dintre cele mai populare focare șamotate, disponibile în oferta sibienilor cu peste douăzeci de ani de experiență și tradiție pe piața de specialitate din țară. 

Focarul Z120

Începem cu acest model preferat de către clienți datorită combinației dintre prețul competitiv și arderea curată pe care o dezvoltă. O mare parte a clienților care aleg acest model, provin din recomandările meseriașilor care au dat mereu un feedback pozitiv în legătură cu fiabilitatea acestui produs. Focarul cel mai căutat este acela în variantă standard (cu sticlă în față), fiind disponibil și în varianta cu 2 laturi din sticlă, bucurându-se de aceleași specificații și funcționalități superioare.

Focarul șamotat J60 

J60 este un model de focar șamotat de tip casetă cu dimensiuni reduse, care poate fi folosit ca un focar standard de șemineu sau ca o incintă inserată, ce poate fi introdusă la interiorul șemineelor deschise, deja existente, fără a mai fi stricate și apoi refăcute. Este potrivit pentru clienții cu coșuri de fum pre-existente, de dimensiuni reduse, care doresc totuși amplasarea unui șemineu, fără a risca ieșirea fumului în încăperea unde este amplasat.

Focarul Ak 80 

Al 3-lea model din acest top este de asemenea un focar de tip casetă, plasat în partea superioară a preferințelor datorită echipării cu ventilator, a sticlei decorative și a unei deschideri mai mari (aprox. 10 cm) față de standardul Ak70, spre exemplu. Acest model prezintă 2 ventilatoare încorporate, termostat și dublă combustie. Incinta focarului și ușa din oțel refractar sunt de înaltă calitate, având o compoziție ridicată de carbon pentru o rezistență îndelungată temperaturi extreme. 

Focarul NBC 100 

Aceste modele fac parte din categoria focarelor cu 3 laturi din sticlă și, conform meșterilor Pefoc, a ajuns cu ușurință în topul preferințelor grație specificațiilor superioare, opțiunilor nenumărate, al designului de tip deco, al dimensiunilor generoase, dar și al prețului extrem de competitiv. Acest focar profită de un design inovativ, modern și spectaculos. Datorită deschiderii foarte largi, acesta poate încălzi suprafețe mari (de genul „open-space”). Procesul de ardere se desfășoară pe vatră (fără grătar), rezultând astfel, o ardere cât mai completă și fără reziduuri de cenușă semnificative. Energia termică obținută din lemnul de foc este astfel exploatată la maximum.

Așadar, dacă îți dorești ca și locuința ta să fie una primitoare, în care să te refugiezi în confortul pe care l-ai visat mereu, Pefoc reprezintă alegerea perfectă pentru tine. De la diverse accesorii din universul fascinant al termicelor de calitate superioară, burlane sobă, coșuri de fum, modele rustice de soba semineu și până la șeminee moderne, clasice, electrice sau pe peleți, poți să alegi dintr-o ofertă completă, indiferent de gusturile, posibilitățile financiare sau preferințele tale.

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Acasa la romani
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies