(P) O oră și 30 de minute pentru a obține fișa medicală permis auto în București!

(P) O oră și 30 de minute pentru a obține fișa medicală permis auto în București!
Autor: Raluca Gheorghe Data publicarii: 25 Ianuarie 2021

Stop! Ia o pauză. Timpul tău este neprețuit. Respiră, relaxează-te, încearcă pentru 5 minute să nu te mai gândești la nimic altceva. Concentrează-te doar asupra respirației tale. Sarcinile de la job, drumurile pe care trebuie să le faci, mailurile la care trebuie să răspunzi - toate pot aștepta.

Meriți să ai un moment de liniște. Inspiră și expiră. Lasă gândurile să treacă, precum un fluviu și nu încerca să le oprești. Ai tot timpul din lume, chiar dacă examenul pentru carnetul de șofer se apropie. Ai timp să înveți teoria și să exersezi practic, mai ales că acum poți obține fisa medicala permis auto Bucuresti în doar o oră și 30 de minute. Exact, ai citit bine. Atât de rapid și simplu.

Iată ce trebuie să faci!

Pentru început…

Înainte de toate, pentru ca totul să meargă ca la carte, trebuie să te programezi pentru consultul medical. O poți face chiar acum! Intră pe site-ul www.fisamedicala.info, accesează secțiunea ”Fișe și analize medicale” și selectează opțiunea ”Fișa medicala permis auto”. În josul paginii deschise, vei găsi rubrica de care ai nevoie - ”Solicită o programare”.

Va fi necesar să completezi câmpurile libere cu datele tale personale: nume, adresa de e-mail, număr de telefon și data nașterii. În cazul în care ai o observație sau un mesaj pe care dorești să îl transmiți profesioniștilor de la clinica Standard Med, o poți face tot în această rubrică. Primul pas pentru a obține fișa medicală permis auto în București a fost făcut!

În continuare…

Urmează etapa în care va trebui să te prezinți la sediul clinicii, situat pe bulevardul Carol I, nr. 45, la parter, ap. 5, sector 2, în București. Clădirea se află chiar în centrul orașului, la numai câteva minute de mers pe jos de stația de metrou Piața Universității. Dar, înainte de a te porni de acasă, este foarte important să iei cu tine următoarele documente:

-          Cartea de identitate / buletin;

-          Fișa de școlarizare (pentru obținerea permisului auto);

-          Adeverință de la medicul de familie în care să se menționeze dacă pacientul figurează cu boli cronice în evidența medicului de familie;

-          Scrisoare medicală de la medicul diabetolog în care să fie trecute diagnosticul, tratamentul și recomandarea dacă solicitantul este apt pentru a conduce (în cazul bolnavilor de diabet tip I);

Fără aceste acte, nu vei putea obține fișa medicală permis auto București.

Ultimul pas…

Surprinzător, puțin a fost, puțin a mai rămas! După ce ți-ai făcut programarea, te-ai asigurat că ai toate documentele necesare și te-ai prezentat la sediul clinicii în data și la ora stabilită, urmează consultul medical propriu-zis. Acesta este lipsit de orice fel de durere și durează numai o oră și 30 de minute! Examenul medical cuprinde următoarele zone de interes:

-          Psihiatrie;

-          Medicină internă;

-          Ortopedie;

-          Neurologie;

-          Oftalmologie;

-          ORL;

Și gata! Atât de simplu și rapid este să obții fișa medicală permis auto în București! Dacă ai întrebări sau nelămuriri, poți oricând apela unul dintre numerele de telefon 0722.435.435 sau 0314.053.950. Inspiră, expiră și bucură-te că ai mai reușit să rezolvi, cu pace și liniște, încă o problemă!

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 Darul de nunta
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Gustul infrangerii
    60 min
    22:30 Scantei peste Brooklyn
    120 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Scantei peste Brooklyn
    90 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies