(P) Fă primii paşi de primăvară, cu ofertele magazinului PRM! – Cele mai noi tendinţe în materie de încălţăminte

(P) Fă primii paşi de primăvară, cu ofertele magazinului PRM! ndash; Cele mai noi tendinţe în materie de încălţăminte
Autor: Madalina Maftei Data publicarii: 27 Februarie 2024

Primăvara înseamnă bucurie, înseamnă căldura plăcută a soarelui, noutate şi renaştere, o energie vie care planează asupra naturii şi a noastră, energie care va fi proiectată şi asupra outfit-urilor pe care alegem să le abordăm odată cu începutul noului sezon primăvară-vară. Alege să faci primii paşi în zilele călduţe de primăvară, simţindu-te confortabil şi liber în cea mai comodă şi modernă încălţăminte concepută după noile tendinţe.

 

Magazinul PRM – Soluţia ideală pentru ţinute surprinzătoare, tinereşti şi moderne!

Indiferent dacă te interesează moda masculină sau feminină, o vizită în magazin PRM se va dovedi a fi cea mai inspirată decizie, tu având şansa de a descoperi rapid toate noile colecţii de încălţăminte şi accesorii pentru noul sezon. Brand-uri celebre ies la rampă cu un aer de noutate, purtându-şi clienţii prin cele mai variate stiluri şi abordări. Indiferent dacă eşti pasionat de ţinutele sportive, alegi outfit-urile formale, îţi plac abordările casual sau preferi să te exprimi printr-un look effortless, noile colecţii scoase la rampă te vor ajuta se alegi elementele vestimentare, încălţămintea şi accesoriile care ţi se vor potrivi cel mai bine.

PRM – Alternative de încălţăminte potrivite unui look feminin energic şi în tendinţe! 

Ritmul alert al vieţii de zi cu zi, dublat de energia şi bucuria zilelor călduţe de primăvară, trezesc în fiecare dintre noi dorinţa de a ne concepe ţinute cât mai comode şi lejere, ideale atunci când vrem să valorificăm la maxim potenţialul unei zile. Astfel, outfit-urile feminine se pot bucura de o infuzie de energie şi originalitate, creând cadre echilibrate între piese vestimentare confortabile şi încălţămintea sportivă practică, funcţională şi foarte modernă.

O pereche de sneakers creaţi sub semnătura brand-urilor celebre în lumea sporturilor, poate fi inclusă cu succes într-un look urban-casual, fiind purtată atât cu pantaloni comozi şi trucouri lejere, cât şi cu fuste scurte, bluze asimetrice şi jachete practice. Tot încălţămintea sport se va potrivi chiar şi unui look formal, tu putând pleca spre birou purtând o pereche de pantaloni drepţi, o bluză simplă, un sacou şi o pereche de sneakers în nuanţe neutre. Dacă preferi să ieşi din tipare, atunci combină perechea de ghete sport, împreună cu o fustă lungă şi largă, o cămaşă şi o vestă scurtă din piele.

Cum incluzi încălţămintea sport în outfit-urile masculine?

Bărbaţii sunt cei care apreciază cel mai mult un look degajat din care încălţămintea sport nu poate lipsi. O pereche de sneakers nu presupune neapărat un antrenament sportiv, ci va permite şi crearea de ţinute streetwear moderne şi foarte practice. Alege să porţi încălţăminte sport în fiecare zi, brand-urile sportive venind în întâmpinarea ta cu cele mai noi şi inovative colecţii, tocmai pentru ca tu să descoperi modelele care te vor avantaja şi care te vor reprezenta.

Include o pereche de sneakers coloraţi în look-ul tău urban, purtată alături de pantaloni kargo, cămăşi regular-fit şi jachete scurte din piele. Nici mersul la birou nu trebuie privat de confortul asigurat de încălţămintea sportivă, astfel că poţi alege să porţi alături de pantalonii din stofă şi sacoul formal, o pereche de încălăminte sportivă în tonuri închise, negru, maro sau gri. Combini astfel atât practicabilitate şi confortul, cât şi design-ul modern şi inovativ al noilor colecţii de încălţăminte sportivă.

Cum accesorizezi o ţinută în care incluzi încălţămintea sport?

Încălţămintea sport impune un anumit specific pentru o ţinută, specific ce va putea fi susţinut şi prin intermediul accesorizării. Rolul accesoriilor este acela de a aduce o notă de personalitate look-ului tău şi de a scoate din aninomat o ţinută comună. Unui outfit care conţine încălţăminte sportivă, poţi alege să îi aduci un plus de unicitate, adăugând un rucsac din piele, o borsetă sau o geantă de dimensiuni mari. De asemenea, într-un astfel de look se vor încadra foarte bine un ceas cu cadran mare, bijuteriile din fibre textile sau piele, ochelarii de soare cu rame impunătoare, precum şi curelele din piele alese în nuanţa încălţămintei. 

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L. 

Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Leylifer
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Leylifer
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies