(P) Ai nevoie de boxpaleți ieftini, durabili și utili? Schoeller Allibert este magazinul din care îi poți achiziționa

(P) Ai nevoie de boxpaleți ieftini, durabili și utili? Schoeller Allibert este magazinul din care îi poți achiziționa
Data publicarii: 24 Aprilie 2020

Industria alimentară este una dintre cele mai importante industrii din cadrul unei țări. Această industrie asigură hrana de care fiecare dintre noi are nevoie pentru a putea trăi. 

Pentru ca hrana să ajungă la noi în cele mai bune condiții este necesar ca industria alimentară să utilizeze cele mai performante materiale, echipamente, utilaje, accesorii, etc.

Boxpaletul este unul dintre accesoriile care nu trebuie să lipsească din activitatea industriei alimentare. Acest accesoriu este esențial pentru că este o soluție de depozitare și transport a produselor perisabile care oferă foarte multe avantaje.

Capcitatea mare de depozitare dar și faptul că boxpaletul menține în cea mai bună stare produsele perisabile sunt doar două dintre motivele pentru care această soluție de depozitare și transport a produselor perisabile nu trebuie să lipsească din industria alimentară. 

Big Box Maximus este unul dintre tipurile de boxpaleti care au revoluționat conceptul de boxpalet

La fel ca multe alte industrii și industria soluțiilor pentru depozitarea sau transportul materiilor prime, materialelor sau produselor finite sau semifinite s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani.

Această situație se datorează faptului că producătorii de soluții pentru depozitarea sau transportul produselor au dorit să ofere soluții care să respecte în cele mai mcii detalii nevoile clienților. Având în vedere că aceste nevoi au devenit din ce în ce mai exigente este normal ca soluțiile oferite să fie în concordanță cu nevoile avute. 

Având o experiență de peste 50 ani, Schoeller Allibert inventează, proiectează, dezvoltă și produce soluții de ambalare din plastic care respectă în cele mai fine detalii nevoile avute de catre cele mai importante industrii din țară.

Profesionalismul dovedit de către această companie, numărul foarte mare de clienți satisfăcuți dar și faptul că această companie a inovat continuu pentru a putea oferi cele mai bune soluții pentru depozitare și transport sunt doar câteva dintre motivele pentru care această companie este numărul 1 în lume în ceea ce privește producerea și comercializarea soluțiilor pentru depozitarea și transportul produselor.

Big Box Maximus este unul dintre cele mai apreciate produse comercializate de către acest producător de soluții pentru depozitare și transport al produselor perisabile. Acest produs este utilizat în special de către industria alimentară. Motivele pentru acest produs este apreciat la scară mondialîă sunt următoarele:

1. Poate fi utilizat în condiții climatice variate fără ca acest lucru să pună în pericol produsele aflate în interiorul acestuia. Acest detaliu este foarte important pentru că oferă posibilitatea de a putea utiliza boxpaletul indiferent dacă afară este cald sau frig.

2. Este realizat dintr-un material reciclabil, fapt care face ca acest tip de boxpalet să fie prietenos cu mediul înconjurător. Este de apreciat acest detaliu având în vedere că trăim într-o societate care pune din ce în ce mai puțin accentul pe protejarea mediului înconjurător.

3. Durata de utilizare foarte mare. Te-ai săturat să achiziționezi constant soluții pentru depozitare? În cazul în care răspunsul este afirmativ atunci este cazul să achizitionezi produsele comercializate de către Schoeller Allibert. Acestea, ca de exemplu Big Box Maximus, sunt realizate din materiale premium ceea ce face ca durata de utilizare să fie foarte mare.

4. Rezistență chimică sporită. Unul dintre motivele principale pentru care boxpaleții se deteriorau prematur era faptul că acesștia erau spălați cu produse chimice pentru a fi dezinfectați. Acest procedeu se realizează și în momentul de față însă Big Box Maximus este un boxpalet care are o rezistență chimică sporită. 

5. Greutate redusă ceea ce face ca acet boxpalaet să fie ușor de manevrat. Greutatea redusă nu afectează sub nici o formă capacitatea de depozitare a acestuia. Această capacitate este mult mai mare decât în cazul tipurilor vechi de boxpaleți.

6. Este un produs compatibil cu cele mai performante sisteme de automatizare. În momentul de față sistemele de automatizare joacă un rol foarte important în multe domenii de activitate.

Pentru ca aceste sisteme să poată fi utilizate a fost necesară și utilizarea soluțiilor de depozitare și transport compatibile cu astfel de sisteme. Big Box Maximus este unul dintre tipurile de boxpaleți compatibil cu sistemele de automatizare utilizate în diferite industrii.

7. O mai bună ergonomie dar și o mai bună protecție a mărfurilor depozitate sunt alte două motive pentru care acest tip de boxpalet este una dintre cele mai utilizate soluții pentru depozitarea sau transportul mărfurilor.

Atunci când ai nevoie de soluții pentru depozitarea sau transportul mărfurilor, Schoeller Allibert este partenerul de încredere

Indiferent de tipul de soluție de depozitare sau transport de care ai nevoie Schoeller Allibert este soluția către care trebuie să îți îndrepți atenția.

Pe lângă faptul că această companie este cel mai important producător de soluții pentru depozitare și transport la nivel mondial, varietatea foarte mare de produse dar și raportul preț - calitate imbatabil sunt alte motive pentru care acest producător este lider mondial pe piața soluțiilor pentru depozitare și transport.

De asemenea, cei peste 50 ani de activitate și un număr enorm de clienți sunt alte două mărturii care confirmă că această companie este partenerul pe care trebuie să îl alegi atunci când ai nevoie de soluții pentru depozitare sau transport.

Concluzii

Big Box Maximus este una dintre inovațiile realizate de către cel mai mare producător de soluții pentru depozitarea și transportul mărfurilor.

Acest tip de bopalet se adresează în primul rând industriei alimentare însă poate fi utilizat și în alte industrii. Versatilitatea acestuia dar și raportul preț - calitate fac ca acesta să fie una dintre cele mai populare soluții pentru depozitarea și transportul produselor finite sau semifinite.

Pentru a afla mai multe informații despre acesta dar și pentru al putea achiziționa accesează https://www.schoellerallibert.com/ro/products/2302400.

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 Darul de nunta
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Gustul infrangerii
    60 min
    22:30 Scantei peste Brooklyn
    120 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Scantei peste Brooklyn
    90 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies