(P) 7 sfaturi pentru alegerea lenjeriilor de pat 

(P) 7 sfaturi pentru alegerea lenjeriilor de pat
Data publicarii: 04 Septembrie 2020

Cumpărăturile pentru casă ar trebui să fie unele dintre cele mai plăcute și mai rapide. Știi ce îți place și cum ai vrea să arate locuința ta, însă de cele mai multe ori nu găseșți ușor ce ți se potrivește. La fel se întâmplă și în cazul lenjeriilor de pat: când ai achiziționat ultima dată o lenjerie care să te mulțumească? 

Probabil ai căutat ceva timp și ai mers în câteva magazine în speranța că vei găsi lenjeria perfectă. Pentru a te ajuta pe viitor, îți prezentăm în continuare șapte sfaturi utile pentru alegerea lenjeriilor de pat. 


Optează pentru lenjerii din materiale ideale pentru orice anotimp

După cum bine știi, în orice anotimp sunt și zile sau perioade în care temperaturile nu sunt tocmai firești. Spre exemplu, vara pot fi zile răcoroase, când tot ce îți dorești seara este o lenjerie confortabilă și ușor călduroasă. Alegând lenejerii din materiale naturale, cum este bumbacul de exemplu, te vei bucura de confort în orice anotimp, deoarece se adaptează temperaturii corpului și temperaturii camerei. 

 

Alege lenjerii care se întrețin ușor

Trăim în epoca tehnologiei și a vitezei, așa că ne-am schimbat până și modul în care privim anumite activități casnice. Greu mai facem compromisuri când vine vorba despre spălarea anumitor articole vestimentare la mâna, deoarece sunt prea delicate pentru mașina de spălat. Cu siguranță nu îți dorești să speli lenjeria de pat manual și nici să stai cu emoții de fiecare dată când o speli la mașină. Așa că este cel mai bine să alegi lenjerii care se întrețin ușor și care au instrucțiuni de spălare considerate normale. 

 

Nu neglija modul in care sunt croite lenjeriile

Unul dintre aspectele care oferă lenjeriilor durabilitate, pe lângă calitatea materialelor, este reprezentat de croiala acestora. Lenjeriile care au o croiala adecvată, cusături de calitate, întărite, va rezista mult mai mult decât o lenjerie ale cărei cusături sunt slabe. 

 

Tipul lenjeriei este important

Pentru a te odihni perfect este nevoie ca lenjeria să fie 100% pe placul tău. Unii oameni adoră lenjeriile satinate, pe când alții își doresc lenjerii simple din bumbac de calitate. Să mai spunem și despre lenjerii creponate? Chiar dacă nu sunt pe placul majorității persoanelor, au farmecul lor. Spre exemplu, această lenjerie creponată de la cnchome.ro este superbă și calitativă. Este important să stabilești care este tipul de lenjerie preferat înainte de a achiziționa una nouă. 

 

Alege doar culorile si imprimeurile care îți dau o stare de bine

Dacă vei căuta mai multe informații despre cum ne influențează culorile și formele geometrice, vei observa că unele au capacitatea de a calma. Bineînțeles, fiecare persoană știe ce i se potrivește cel mai bine, astfel încât pot există și excepții. Însă, dacă îți dorești ca dormitorul să arate perfect și să fie un spațiu relaxant cu adevărat, alege lenjerii în culori care îți bucură privirea, oricare ar fi acelea. Același lucru se întâmplă și în cazul imprimeurilor. Suntem siguri că vrei să te trezești într-o lenjerie deosebită, așa că acordă extra-importantă acestor aspecte. 

 

Componenta setului contează mai mult decât crezi

Majoritatea seturilor de lenjerie conțin cearșaf pentru pat, cearșaf pentru pilota și două fețe de pernă (de obicei în dimensiunile 50 x 70 cm). Însă, anumite seturi îți oferă mai mult de atât: fie un cearșaf extra, fie fete de pernă in plus (cum ar fi fețe pentru pernele decorative). Înainte de a achiziționa o lenjerie, ar fi bine să îți dai seama de câte piese ai avea nevoie și apoi să alegi setul care ți se potrivește cel mai bine. 

 

Comandă lenjerii online și economisești timp și bani

Unul dintre cele mai bune sfaturi pe care ți le putem da este să comanzi lenjerii online. Timpul este foarte important astăzi, când încercăm să economisim fiecare minut pentru a-l petrece într-un mod plăcut. De aceea, uită de mersul prin magazine: poți comanda lenjerii de pat din bumbac la cel mai bun preț chiar din confortul casei tale. În plus, comandând online, vei economisi și bani, deoarece prețurile sunt avantajoase. 

In încheiere, speram sa îți fie utile aceste sfaturi si sa poți alege lenjeria care ți se potrivește cel mai bine! 

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    120 min
    14:45 Pamantul, Soarele si tu
    135 min
    17:00 Imbratisarea ta
    105 min
    18:45 Inima nu minte
    135 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    150 min
    04:15 Acasa la romani
    60 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Aproape de iubire
    166 min
Modifică setările cookies