(P) 6 sfaturi pentru purtarea pantofilor cu aplicații

(P) 6 sfaturi pentru purtarea pantofilor cu aplicații
Data publicarii: 01 Iulie 2020

Din garderoba completă a unei femei nu trebuie să lipsească perechile de pantofi deosebite, cu aplicații. Deși par greu de integrat într-o ținută, pantofii cu aplicații sunt foarte versatili și arată bine în orice outfit.

Fie că este vorba despre pantofi cu funde aplicate, cu ținte sau cu inserții metalice, toate modelele se pot asorta la ținute casual sau elegante, prin care să ieși în evidență. Ține cont de sfaturile noastre pentru purtarea încălțămintei cu aplicații, din rândurile de mai jos!

Poartă pantofi cu aplicație tip bijuterie la un eveniment de seară

Te pregătești pentru o nuntă sau o gală și ai nevoie de o ținută formală? Poartă o rochie neagră midi, simplă și un clutch în aceeași culoare. Fii fără grijă, cu ajutorul accesoriilor rochia va fi pusă în evidență.

Optează pentru o pereche de pantofi cu toc, cu aplicație tip bijuterie, care arată excelent. Dacă aplicația este masivă, renunță la purtarea unor bijuterii statement și alege cercei sau coliere în modele de dimensiuni mici.  Astfel nu vei aglomera inutil ținuta. Găsești încălțăminte Guess la prețuri avantajoase, care te ajută să alcătuiești cele mai frumoase outfituri.

Alege încălțăminte cu ținte pentru o ținută casual

Dacă vrei să porți o pereche de pantofi sau de botine cu ținte, o poți integra într-o ținută casual. Încălțămintea cu astfel de detalii se potrivește cu o pereche de pantaloni din piele și un top, iar pentru un look de inspirație rock o poți combina cu fuste midi, creion sau cu jeanși simpli.

Poți realiza numeroase combinații stilistice cu o pereche de pantofi cu ținte, care se aplică atât pe toc, cât și în partea superioară, pentru un outfit la modă. Pantofii cu ținte sunt mereu în tendințe, așa că merită să-i ai în garderobă.

Include pantofii din piele cu aplicații din metal în colecția de pantofi

Cele mai populare modele de pantofi care fac parte din colecția pentru sezonul rece sunt ghetele fără toc, din piele. Acestea se pot integra în numeroase ținute și se remarcă prin curele și aplicații din metal argintiu, care le transformă într-o încălțăminte specială, ce pune în evidență picioarele.

Poartă ghetele din piele cu aplicații din metal argintiu la o pereche de jeanși și-o cămașă și bucură-te de un set impecabil pentru birou sau pentru timpul liber.

Poartă pantofi stiletto cu pietre alături de rochii vaporoase

Vara este anotimpul ideal pentru a experimente stilistice! Îți plac rochiile lungi, vaporoase, pe care să le îmbraci când este cald afară? Renunță la balerini sau teniși, poartă la ținutele estivale o pereche de pantofi stiletto, cu pietre aplicate și te vei simți ca o prințesă!

Adaugă în garderobă o pereche de pantofi cu fundițe

Pantofii cu funde reprezintă accesorii feminine, de efect, care ne cuceresc pe toate! Oricare ar fi modelul pantofilor, dacă au funde aplicate în zona călcâiului schimbă total aspectul ținutei și implicit, al piciorului.

Pantofii cu fundițe conferă bună dispoziție și pot fi purtați atât la job, cât și la ținute casual sau elegante. Din fericire, găsești pantofi cu astfel de aplicații în numeroase variante - cu tocuri groase, cui, tip stiletto sau cu toc jos, perfecți pentru o plimbare în parc.

Optează pentru pantofi cu aplicații pe toc

Printre cele mai interesante modele de pantofi sunt cele cu aplicații sau modele imprimate pe toc. Te poți inspira din colecțiile marilor case de modă, ca să achiziționezi pantofi cu toc gros, cu imprimeu în dungi sau pantofi cu toc pe care sunt aplicate bijuterii.

La fel de potriviți sunt și pantofii cu toc decorativ, care ies în evidență prin forma lor. Găsești modele care au tocuri în formă de logo-uri sau animale, plus diverse accesorii bijuterie create să te impresioneze!

Orice pereche de pantofi cu aplicații alegi, vei obține ținute impecabile! Care sunt modelele tale preferate?

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    120 min
    14:45 Pamantul, Soarele si tu
    135 min
    17:00 Imbratisarea ta
    105 min
    18:45 Inima nu minte
    135 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    150 min
    04:15 Acasa la romani
    60 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Aproape de iubire
    166 min
Modifică setările cookies