(P) 4 outfituri sport cu care să impresionezi in aceasta vara 

(P) 4 outfituri sport cu care să impresionezi in aceasta vara
Data publicarii: 29 Octombrie 2020

Vrei să impresionezi prin ținută în acest sezon? Încearcă următoarele combinații vestimentare sport, care te vor scoate din anonimat în lunile de vară.

Pantaloni cu talie înaltă și crop top

Este adevărat că topurile scurte sau așa numitele crop top nu sunt ușor de ales și de integrat în diferite ținute, deoarece pot oferi un aspect vulgar dacă nu sunt alese corect. Totuși, indiferent de siluetă, topurile scurte arată bine în combinație cu articole vestimentare cu talie înaltă, așa cum sunt pantalonii.

Adaugă în garderoba de vară câteva topuri scurte, sport, pe care să le porți cu pantaloni cu talie înaltă și adidași NB. Astfel, vei lăsa la vedere puțină piele, astfel încât să nu te simți inconfortabil în ținuta de vară.

Dacă vrei să încerci un outfit mai îndrăzneț, poartă crop topul alături de o pereche de pantaloni scurți cu talie înaltă și leagă în talie o cămașă cool, în carouri. Astfel, vei obține un look reușit pentru un weekend relaxant de vară.

Fustă creion și tricou cu imprimeu

Pentru că este la îndemâna oricui să compună o ținută sport cu ajutorul unei perechi de jeanși, înlocuiește-i cu o fustă creion, pentru un plus de prospețime. Pentru a continua linia sport a ținutei, poartă fustă creion cu un tricou casual și o pereche de teniși înalți. Ieși în evidență cu ajutorul articolelor vestimentare sport în nuanțe intense. Astfel, dacă porți o fustă roșie, adaugă un tricou în nuanțe pastel și teniși albi.

Un alt outfit sport poate fi compus cu ajutorul unui tricou simplu, pantofi sport și o fustă lungă, din paiete. Poate părea o ținută simplă, însă fusta te va scoate din anonimat. Poartă această ținută când iei masa în oraș sau la o întâlnire casual.

Rochie cămașă și teniși clasici

O altă ținută pentru vară care îți face viața mai ușoară în timpul sezonului cald se compune cu ajutorul unei rochii cămașă, la care să adaugi teniși clasici. Toate femeile își doresc să poarte o rochie dar nu și pantofii cu toc, de cele mai multe ori incomozi.

Pentru a fi confortabilă pe timpul verii, apelează la o pereche de teniși simpli, care îți oferă o notă casual. Pe timpul serii, completează ținută cu ajutorul genții purtate în bandulieră, a ochelarilor de soare și a unei jachete care să cadă pe umeri.

Pantaloni culottes și cămașă cu mânecă scurtă

Nu mai știi ce pantaloni să alegi pentru vară? Probează câteva modele de pantaloni culottes, care au revenit în modă și arată mai bine ca niciodată. Adaugă în dressing câteva perechi în nuanțe de negru, maro și bleumarin, care se asortează ușor cu orice articol vestimentar.

Pantalonii culottes arată extraordinar cu o cămașă cu mânecă scurtă, din material lejer și cu sneakersi albi. Dacă nu ești o fană a cămășilor, înlocuiește acest model cu un top mulat, care să-ți pună în evidență bustul.

Formează outfituri sport impecabile pentru vară! Modelele de adidași și teniși nu trebuie să-ți lipsească din colecția de încălțăminte, pentru că sunt cele care-ți oferă confortul în zilele toride de vară.

Care este ținuta ta preferată?

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 Darul de nunta
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Gustul infrangerii
    60 min
    22:30 Scantei peste Brooklyn
    120 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Scantei peste Brooklyn
    90 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies