Oprah a recunoscut că a slăbit cu pastile, nu cu dietă

Oprah a recunoscut că a slăbit cu pastile, nu cu dietă
Citeste mai mult despre: Oprah, a slabit, pastile de slabit, Weight Watchers
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 29 Februarie 2024

Vedeta a demisionat din consiliul WeightWatchers după ce ea a trădat valorile organizației, care pune accentul pe diete sănătoase și sport.

Oprah a uimit recent cu noua siluetă și toată lumea a vrut să afle secretul ei. Cu atât mai mult cu cât ea s-a luptat cu greutatea o viață întreagă. Și, cu siguranță, cei de la WeightWatchers au fost cei mai curioși să-i afle secretul, având în vedere că vedeta de culoare se află în consiliul de conducere de peste 10 ani.

Iar răspunsul a venit chiar mai repede decât ne așteptam, prin acțiunea WeightWatchers de joi, care a anunțat că Oprah Winfrey părăsește consiliul de administrație. Cu alte cuvinte, s-a constatat o nepotrivire între valorile companiei și practicile mogulului media, care nu putea rămâne nesancționată.

„Oprah este o prezență inspirațională și o susținătoare pasionată atât pentru membrii noștri, cât și pentru societate în general, în ridicarea problemei referitoare la sănătatea greutății. În timp ce eu și restul directorilor noștri îi vom simți cu siguranță lipsa în ședințele consiliului de administrație după încheierea mandatului actual, ea rămâne o voce strategică puternică și un colaborator puternic al WeightWatchers“, a declarat CEO-ul Sima Sistani. O declarație care e una foarte diplomată, având în vedere că Oprah Winfrey a recunoscut că a folosit un medicament pentru slăbit pentru a pierde kilograme. Faptul că există o rețetă aprobată medical pentru gestionarea greutății și pentru a rămâne mai sănătoasă, în timpul vieții mele, se simte ca o ușurare, ca o răscumpărare, ca un cadou, și nu ca ceva în spatele căruia să mă ascund și pentru care să fiu din nou ridiculizată. Acum îl folosesc atunci când simt că am nevoie, ca un instrument pentru a gestiona să combat efectul yo-yo“, a declarat ea pentru „People” - în același timp în care WeightWatchers și-a anunțat programul dedicat utilizatorilor care folosesc medicamente pentru slăbit, precum Ozempic și Wegovy. Winfrey nu a spus niciodată ce medicament a folosit pentru a slăbi.

Vedeta din filmul „Color Purple”, acum în vârstă de 70 de ani, intenționează să își doneze acțiunile Muzeului Național de Istorie și Cultură Afro-Americană. „Voi continua să consiliez și să colaborez cu WeightWatchers și cu CEO-ul Sima Sistani pentru a ridica nivelul de conștientizare referitor la obezitate, ca o afecțiune cronică, să lucrez pentru a reduce stigmatizarea și să militez pentru echitate în materie de sănătate“, a spus ea într-un comunicat.

FOTO: Facebook

Program Acasa TV
  • Duminică
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Doctor de bine - Acasa
    30 min
    08:30 iBani
    30 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 O nunta ca-n povesti
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Montecristo
    60 min
    22:30 Eu, tu si cabana din munti
    120 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Doctor de bine - Acasa
    30 min
    02:45 iBani
    30 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Eu, tu si cabana din munti
    90 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies