Luni, la ora 23:30, in “Casa Ibacka” incepe o noua disputa. Afla despre ce este vorba

Cabral crede ca femeia triseaza si induce barbatul in eroare, cu zambetul pe buze, pentru ca apeleaza la tot felul de artificii pentru a fi mai atragatoare.

Luni, la ora 23:30, in  Casa Ibacka  incepe o noua disputa. Afla despre ce este vorba

Lista “imbunatatirilor” contestate este una lunga si cuprinde  machiajul care poate ascunde acneea si chiar schimba forma ochilor, sutienele ce pot face si o nuca sa arate ca un pepene sau colanti care ridica fesele.

De cealalta parte, Andreea ii arata cu degetul pe barbatii care poarta  lenjerie intima cu push-up sau care isi ascund calvitia pudrandu-se cu un praf special.

Conflictul izbucneste fix cand in Casa Ibacka se afla un musafir: Laura Cosoi, declarata, recent, cea mai sexy femeie din Romania. Incoltit de doua femei frumoase si puternice, Cabral va incerca sa demonstreze ca doamnele apeleaza mai des la artificii vestimentare si nu numai, pentru a cuceri barbatul.

Telespectatorii pot vedea o noua editie "Casa Ibacka", 30 septembrie, de la ora 23:30.

Program PRO 2

  • Luni
  • 06:45 Vieti schimbate
    60 min
    07:45 Numai iubirea
    90 min
    09:15 Razbunare pe tocuri - S. 2
    60 min
    10:15 Pretul dragostei
    105 min
    12:00 Cealalta familie a sotului meu
    120 min
    14:00 Te voi gasi, te voi iubi
    60 min
    15:00 Razbunare pe tocuri - S. 2
    60 min
    16:00 Vieti schimbate
    60 min
    17:00 Inimi si lacrimi
    60 min
    18:00 Te voi gasi, te voi iubi
    60 min
    19:00 Cealalta familie a sotului meu
    120 min
    21:00 Razbunare pe tocuri - S. 2
    60 min
    22:00 Pretul dragostei
    60 min
    23:00 Numai iubirea
    75 min
    00:15 Cealalta familie a sotului meu
    105 min
    02:00 Vieti schimbate
    60 min
    03:00 Inimi si lacrimi
    45 min
    03:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:15 Pretul dragostei
    45 min
    05:00 Te voi gasi, te voi iubi
    45 min
    05:45 Inimi si lacrimi
    60 min
    06:45 Vieti schimbate
    60 min