Joaca-te cu mintea lui! Cum sa-l faci sa aiba ochi numai pentru tine

Joaca-te cu mintea lui! Cum sa-l faci sa aiba ochi numai pentru tine
Citeste mai mult despre: relatii, cum sa-l cuceresti, iubire
Data publicarii: 12 Iunie 2017

Daca gandesti ca majoritatea femeilor, iti doresti ca cel pe care il iubesti sa uite ca pe aceasta planeta mai exista si alte persoane de sex feminin. Numai ca pe cat de mult vrem noi sa-i prindem in mrejele noastre, pe atat se bucura ei de a flirta si a admira tot timpul pe altcineva. Noi iti dam totusi cateva sfaturi ca sa ii provoci... dependenta!

1. Independenta ta. Esti tot timpul dispobinila pentru el? Ai renuntat sa te mai vezi cu prietenii si sa faci tot ce te pasioneaza ca sa stai numai cu el? Inseamna ca ai dat curs impulsurilor de la inceputul relatiei. Hormonii iti incetoseaza putin gandirea cand esti indragostita si nu mai reusesti sa te concentrezi la nimic altceva decat relatia ta.

Numai ca, oricat de greu ar fi, e mai intelept sa te abtii de la aceste porniri pentru ca altfel el isi va pierde interesul. Provoaca-l: fa-l sa se chinuiasca sa dea de tine si continua sa vorbesti cu prietenii tai, sa mergi la sala si tot ce facea parte din viata ta inainte sa il cunosti pe el. Il va innebuni faptul ca nu esti 100% a lui!

 2. Spatiul - ultima frontiera. Vrei sa il sufoci cu telefoane si saruturi? Mai bine te desparti de el, nu mai pierde vremea. Pentru ca la asta va duce comportamentul tau oricum, mai deveme sau mai tarziu. Daca te place, probabil ca si el sta cu ochii pe telefon in asteptarea unui mesaj de la tine.

Numai ca asta nu inseamna ca e benefic pentru relatia voastra sa-l intrebi de 10 ori pe zi ce face si unde se afla. Lasa-l sa respire. Nu-l suna o zi intreaga si vei vedea ce efect are asupra lui aceasta tactica!

 3. Fa-l sa se simta important. Daca atunci cand nu esti cu el, incerci sa fac activitatile tale obisnuite si nici nu-l stresezi cu telefoane, fii numai cu ochii pe el cand va intalniti. Inchide-ti telefonul sau da-l pe silent si priveste-l in ochi. Pune-i intrebari si asculta-l.

Spune-i ce-ti place la el, nimic nu se subintelege. “Ma simt foarte in siguranta cand conduci!” sau “N-am mai intalnit pe nimeni atat de ambitios” sunt complimente care ii vor gadila orgoliul si va incerca sa te impresioneze in continuare.

 4. Pastreaza misterul. Femeile au tendinta sa impartaseasca prea mult, prea devreme. Mai degraba de teama sa nu apuce sa se ataseze de cineva care nu le cunoaste destul de bine, ele vor sa spuna de la inceput totul despre trecutul lor, ca sa vada cine rezista acestui test. Tactica nu face decat sa sperie barbati interesati de ele, asa ca nu iti recomandam sa spui povestea vietii tale de la prima intalnire.

Daca vrei ca el sa aiba ochi numai pentru tine, raspunde intrebarilor lui cu mici glume si fa-l cat mai curios. Daca vrea sa stie totul despre tine va trebui sa aiba rabdare.

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    120 min
    14:45 Pamantul, Soarele si tu
    135 min
    17:00 Imbratisarea ta
    105 min
    18:45 Inima nu minte
    135 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    150 min
    04:15 Acasa la romani
    60 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Aproape de iubire
    166 min
Modifică setările cookies