Iubita lui Juan Soler tocmai a fost operată pe creier

Iubita lui Juan Soler tocmai a fost operată pe creier
Citeste mai mult despre: Juan Soler, operatie, Paulina Mercado, tumora pe creier
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 13 Decembrie 2023

Paulina Mercado a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru a i se îndepărta o tumoare.

Partenera de viață a lui Juan Soler a trecut printr-o mare încercare. Prezentatoarea de televiziune Paulina Mercado a fost operată pe creier pe 11 decembrie pentru a i se îndepărta o tumoare cu care a fost diagnosticată cu ani în urmă, despre care a vorbit public luna trecută.

Luni, prezentatoarea a povestit că a ajuns la spital însoțită de iubitul ei, Juan Soler, iar prin intermediul profilului său de Instagram a dat asigurări că este încrezătoare și calmă, în ciuda intervenției riscante la care urma să fie supusă. „Suntem foarte calmi, foarte fericiți și foarte recunoscători pentru toate mesajele și vibrațiile voastre bune”, a spus ea într-un videoclip pe care l-a distribuit pe rețelele sale de socializare.

Deși Juan Soler a păstrat tăcerea cu privire la starea de sănătate a partenerei sale, marți dimineața devreme, gazdele emisiunii „Sale el Sol” au vorbit despre cum se simte partenera sa, relatând că Paulina Mercado a traversat cu bine acest moment de cumpănă.

„Dorim să dăm vestea tuturor că draga noastră colegă, Paulina Mercado, se simte perfect“, a spus prezentatorul. Referitor la operația la care a fost supusă prezentatoarea, acesta a explicat că totul a fost un succes și că partenera sa este mulțumită de rezultat. „A fost operată în această dimineață la Spitalul Ángeles de las Lomas. A ieșit foarte bine din operație, este foarte bine îngrijită, este fericită și se uită la emisiune. Din motive de protocol sau de siguranță, va rămâne la terapie intensivă timp de două zile“, a spus el în cadrul emisiunii matinale.

În urmă cu câteva ore, ea a postat o imagine cu mânile ei ținând mâna lui Juan Soler și următorul text: „Puterea mea... motivația mea, Juan Soler. Te iubesc. Îți mulțumesc că mă ții mereu în brațe cu dragostea ta infinită...”

Ulterior, cei doi au revenit cu o înregistrare făcută chiar la spital, unde Paulina arăta chiar foarte bine după intervenție.

 

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 O propunere virala
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Montecristo
    60 min
    22:30 O nunta ca-n povesti
    120 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    04:15 O nunta ca-n povesti
    105 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies