(P) Iată cele mai apreciate gadgeturi pentru relaxare din 2019!

(P) Iată cele mai apreciate gadgeturi pentru relaxare din 2019!
Citeste mai mult despre: gadgeturi, 2019, relaxare
Data publicarii: 23 Mai 2019

În condițiile tensionate, stresante și pline de responsabilitate din mediul urban, relaxarea este un aspect la care adesea ne permitem numai să visăm.

Rar reușim să ieșim din peisajul “sugrumat” de beton, asfalt și sticlă, iar ruperile scurte de realitate sunt posibile numai cu ajutorul unor gadgeturi care ne permit să ascultăm muzică în tihnă, să obținem un somn de calitate sau să desfășurăm o activitate distractivă și foarte puțin solicitantă din punct de vedere fizic și psihic.

Din nevoia de a oferi tot mai multe momente de relaxare și distracție, categoria de gadgeturi a cunoscut o dezvoltare uriașă în ultimul deceniu. Aceste dispozitive, de cele mai multe ori portabile, îmbină eficient tehnologia de ultimă generație cu design-ul inovator, oferind funcții și caracteristici care să ne permită cât mai multe momente de respiro și ieșiri din cotidian.

Dacă și tu cauți relaxarea în weekend sau ai nevoie de câteva momente de “detașare” în zilele aglomerate ale săptămânii, iată 5 dintre cele mai potrivite gadgeturi pentru relaxare pe care le poți găsi pe site-ul GadgetWorld.ro, la prețuri speciale:

1. Lampa muzicală cu telecomandă și proiecție de valuri.

Foarte multe persoane se confruntă cu tulburări ale somnului și senzația de oboseală dimineața, lucruri care pot crește riscul de depresie. În cazul în care vrei să îți asiguri un somn liniștit și odihnitor, această lampă din categoria gadgeturilor de relaxare poate fi soluția ideală. Astfel, poți alege să asculți, înainte de culcare, o melodie relaxantă, care să fie acompaniată de o atmosferă pe măsură. Lampa poate proiecta valuri oceanice cu 7 tipuri diferite de iluminare pe tavanul dormitorului tău, iar telecomanda din pachet te va ajuta să alegi exact contextul în care vrei să adormi.

2. Umidificator auto aromaterapie.

Cu toate că nu te vei desprinde cu totul de responsabilitățile pe care le ai și activitățile pe care trebuie să le desfășori pe parcursul zilei, acest umidificator din categoria de gadgeturi auto va asigura o atmosferă plăcută și un aer curat pe parcursul călătoriilor cu mașina. Pe lângă împrospătarea aerului din habitaclu, umidificatorul îți va pune la dispoziție și două porturi USB de 2.1 A, pentru încărcarea dispozitivelor tale portabile.

3. Telecomanda Bluetooth pentru telefon.

Pentru multe persoane, relaxarea vine din activități distractive, precum jocurile pe telefon. Tocmai de aceea, segmentul de gadgeturi îți pune la dispoziție acest joystick inteligent, care îți va oferi confort deosebit și un control total asupra oricărui joc de pe smartphone-ul tău. Astfel, gaming-ul pe smartphone capătă noi dimensiuni, iar telecomanda ergonomică poate fi folosită și împreună cu alte gadgeturi ce folosesc Android, Windows, iOS și chiar și cu unele console de gaming.

4. Boxa portabilă Bluetooth cu LED Bonfire.

Gadgeturile audio au fost întotdeauna apreciate pentru caracteristicile speciale care pot oferi confort și relaxare în orice situație, astfel încât din această listă nu putea lipsi o boxă portabilă performantă cu o caracteristică specială. Detaliul deosebit de care te vei bucura când folosești această boxă este atmosfera de șemineu cu foc aprins, astfel încât relaxarea este la numai un pas distanță.

5. Bec E27 multicolor Wifi.

Atmosfera din livingul sau dormitorul casei tale este influențată, în mare măsură, de culoarea și intensitatea luminii, astfel încât segmentul de gadgeturi oferă multiple soluții și în acest sens. Unul dintre cele mai apreciate produse din această gamă este becul multicolor WiFi, gadget ce oferă peste 16 milioane de combinații de culori și control absolut, prin aplicația special concepută pentru Android și iOS. Fie că vrei să asiguri o atmosferă de petrecere, fie că vrei să te bucuri de o seară romantică, acest gadget se va dovedi deosebit de util.

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    105 min
    07:45 Acea fata
    60 min
    08:45 Ingeri tacuti
    75 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    135 min
    15:00 Pamantul, Soarele si tu
    120 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    165 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies