Omul Pasare este acum un om perfect sanatos, munceste si isi cauta nevasta!

La „Povestiri adevarate” ati cunsocut povestea unei transformari spectaculoase:povestea Omului Pasare! Nu demult, traia in umbra, ii era teama si rusine. Astazi munceste, are grija de casa, si-a cumparat un scooter si isi cauta jumatatea.

Traia, o data, departe de ochii lumii... Astazi, este mandru ca poate in sfarsit sa munceasca! Cazul sau a facut inconjurul lumii dupa ce a fost preluat, de la „Povestiri adevarate”, de prestigiosul canal de televiziune Discovery. Astazi, la aproape doi ani de cand a fost operat, viata lui e total schimbata.

El tine gospodaria, gateste, are grija de mama. Si-a luat si un scooter cu care se plimba prin sat si traieste ca un om normal.

Pe Ion Toader l-am cunoscut in urma cu mai bine de doi ani. Timp de 26 de ani,  barbatul a trait o drama cumplita! O boala extrem de rara a pus stapanire pe el, cand avea doar 14 ani. Medicii nu au gasit, mult timp, nici un leac.

Mainile si picioarele ii erau acoperite de negi uriasi. Oamenii il priveau ca pe o ciudatenie, il evitau. Viata lui Ion, adolescent pe atunci, devenise un chin. Si-a pus ultima speranta in „Povestiri adevarate”. Un singur medic ii putea reda infatisarea: renumitul prof. dr. Ioan Lascar.

Ca un adevarat vrajitor, dupa mai multe interventii chirugicale, profesorul Lascar a reusit sa faca minunea la care Ion nu mai spera. Medicul cu suflet mare l-a transformat pe Omul Pasare, i-a daruit o noua viata.

Astazi, Ion este un om liber. Nu se mai simte ca un prizonier in propriul trup. Mainile lui au astazi puterea de a strange alta mana, au puterea de a mangaia, de a munci. Cuvintele ar descrie prea putin bucuria extraordinara pe care o simte atunci cand munceste.

Ion ii este recunoscator lui Dumnezeu ca l-a ajutat sa redevina omul de altadata. Simte uneori ca traieste un vis din care nu ar vrea sa se trezeasca vreodata si isi doreste sa faca tot mai multe lucruri, vrand parca sa recupereze timpul pierdut. Nici nu se crapa bine de ziua si pleaca la munca, fie pentru el, fie pentru rude sau vecini.

Acum, Ion mai are un singur vis. Sa aiba langa el o jumatate. Ion a inceput deja sa o caute. Barbatul este foarte gospodar. Munceste cat e ziua de lunga. Iar banutii pe care ii castiga nu ii iroseste asa, pe orice.

A vrut sa isi faca un hatar si dupa ce a strans banii necesari si-a cumparat un moto-scooter pe care si-l dorea demult. L-a costat 28 de milioane, bani pe care i-a strans in 3 luni.

Ion priveste uneori in urma si parca nu ii vine sa creada prin cate a trecut. Nu este numai un om harnic, gospodar, ci si un barbat lipsit de orice viciu.

Ion - "Omul Pasare" este acum sprijinul mamei. O iubeste nespus, are grija de ea si nu permite nimanui sa ridice macar vocea in fata ei. Nici macar fratelui sau, care mai bea din cand in cand.

Ion are o inima atat de mare incat sigur va reusi sa isi gaseasca foarte curand si jumatatea. „Povestirile adevarate” vor merge, negresit si la nunta lui!

Program PRO 2

 • Joi
 • 06:45 Vieti schimbate
  60 min
  07:45 Numai iubirea
  90 min
  09:15 Razbunare pe tocuri - S. 2
  60 min
  10:15 Pretul dragostei
  105 min
  12:00 Cealalta familie a sotului meu
  120 min
  14:00 Te voi gasi, te voi iubi
  60 min
  15:00 Razbunare pe tocuri - S. 2
  60 min
  16:00 Vieti schimbate
  60 min
  17:00 Inimi si lacrimi
  60 min
  18:00 Te voi gasi, te voi iubi
  60 min
  19:00 Cealalta familie a sotului meu
  120 min
  21:00 Razbunare pe tocuri - S. 2
  60 min
  22:00 Pretul dragostei
  60 min
  23:00 Numai iubirea
  75 min
  00:15 Cealalta familie a sotului meu
  120 min
  02:15 Vieti schimbate
  60 min
  03:15 Inimi si lacrimi
  45 min
  04:00 Ce se intampla, doctore?
  15 min
  04:15 Pretul dragostei
  45 min
  05:00 Te voi gasi, te voi iubi
  45 min
  05:45 Inimi si lacrimi
  60 min
  06:45 Vieti schimbate
  60 min